Alexandru Mitriță, la FCSB? Prima reacție de la Craiova după anunțul lui Gigi Becali

Alexandru Mitrita FCSB Gigi Becali Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 00:06
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 00:09
Euforic după victoria contra Universității Craiova, Gigi Becali a anunțat lista de transferuri de la FCSB. Printre dorințele omului de afaceri se numără și Alexandru Mitriță (29 de ani), starul oltenilor.

Într-o primă intervenție, la Digisport, Becali a spus că și-ar dori să îi transfere în vară pe Louis Munteanu (Fiorentina, împrumutat la Farul), Denis Alibec (Muaither) și Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova). 

Sorin Cârțu: "N-are bani FCSB pentru Mitriță. Cât să-i dea Gigi?"

Ulterior, finanțatorul de la FCSB a intrat în direct și la Prima Sport, unde a recunoscut că un transfer al lui Alexandru Mitriță ar fi foarte dificil, iar o variantă care i se pare mai accesibilă este nigerianul Philip Otele, golgheterul lui CFR Cluj.

Sorin Cârțu, fostul jucător, antrenor și președinte la Universitatea Craiova, nu vede posibil un transfer al lui Alexandru Mitriță la FCSB, având în vedere prețul pe care i l-ar fi stabilit Mihai Rotaru, dar și salariul jucătorului.

"N-are bani pentru Mitriță. Nu cred că se duce, dar nu mă întrebați pe mine. E profesionist, nu se știe ce alege, dar cel mai bine spune domnul Rotaru.

Nu cred că l-aș vedea pe Mitriță la FCSB. Câți bani să-i dea Gigi? Mitriță are mulți bani la Craiova, dar nu mă apuc să zic eu, întrebați-l pe Mihai Rotaru", a spus Sorin Cârțu, la Prima Sport.

Mitriță a fost jucătorul lui FCSB pentru o scurtă perioadă, în 2013, când a fost împrumutat de la FC Viitorul pentru a juca la echipa de tineret, care era angrenată în UEFA Youth league. Mitriță prindea și un meci oficial la seniori, 4-0 cu Avântul Bârsana în Cupa României.

Gigi Becali: "Nu cred că pot să-l iau pe Mitriță, dar l-aș vrea pe Otele de la CFR"

Deși inițial a anunțat că ar vrea să-l transfere pe Alexandru Mitriță, Gigi Becali și-a schimbat discursul într-o altă intervenție. Finanțatorul de la FCSB a spus că mai ușor de adus ar putea fi Philip Otele, golgheterul de la CFR Cluj.

"Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând. 

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu?", a spus Becali.

VIDEO Bucuria lui Mihai Stoica după FCSB - Universitatea Craiova 2-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!