Radunovic a refuzat propunerea lui Becali și a făcut o solicitare de care patronul FCSB n-a vrut să audă

Risto Radunovic FCSB Gigi Becali Fotbal intern Risto Radunovic și Florinel Coman / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 16:18
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 16:27

Viitor nesigur pentru Risto Radunovic la FCSB, după ce muntenegreanul a refuzat oferta venită de la Gigi Becali și a cerut un lucru pe care patronul cu greu ar putea să-l accepte.

Fundașul stânga Risto Radunovic (31 de ani), a cărui înțelegere cu FCSB expiră în luna decembrie, ar fi refuzat oferta de prelungire a contractului făcută de Gigi Becali.

Becali i-ar fi propus lui Radunovic, potrivit Fanatik, un salariu lunar de 20.000 de euro, aproape dublu față de suma actuală de 11.000 de euro. Totuși, muntenegreanul ar fi solicitat și o primă de semnătură, cerere refuzată de patronul FCSB.

Radunovic intră în iunie în ultimele 6 luni de contract și este hotărât să plece de la FCSB, deoarece s-ar fi simțit neîndreptățit. Toți ceilalți jucători de bază de la FCSB aveau contracte mult mai mari.

În acest context, sunt șanse mici ca Radunovic să mai continue la FCSB din vară și cel mai probabil își va căuta un alt angajament în străinătate.

Despre Risto Radunovic

În 2017, Radunovic a ajuns în România, la Astra Giurgiu, de la Buducnost Podgorica, iar în 2021 a fost transferat de FCSB pentru 400.000 de euro.

Fundașul stânga se numără și printre titularii naționalei țării sale (Muntenegru), unde a bifat 34 de prezențe și un gol.

1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Risto Radunovic, potrivit site-urilor de specialitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!