Cum poate arăta FCSB după transferurile anunțate de Becali: "Nume grele, dai drumul la treabă"

FCSB Alexandru Mitrita Basarab Panduru Denis Alibec Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 23:50
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 23:49

Gigi Becali a anunțat lista de transferuri pentru sezonul următor, după ce liderul FCSB s-a distanțat la 10 puncte de urmăritoare și a făcut un pas mare către titlu.

Imediat după victoria cu Universitatea Craiova (2-0), Gigi Becali a spus că FCSB are nevoie de 5 transferuri pentru a se lupta cu șanse reale la accederea în grupele Champions League. Printre numele menționate de omul de afaceri au fost Louis Munteanu (Fiorentina, împrumutat la Farul), Denis Alibec (Muaither) și Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova).

Basarab Panduru: "FCSB poate să joace 4-3-3, cu Mitriță, Olaru și Șut, iar în față Coman, Munteanu și Alibec"

Becali a anunțat că ar vrea să aibă un lot numeros pentru ca FCSB să poată lupta pe două fronturi, iar Basarab Panduru vede posibilă o echipă în care să apară Olaru, Coman, Mitriță, Munteanu și Alibec. Fostul internațional a încercat să creioneze echipa lui FCSB după mutările pe care Becali a anunțat că și le-ar dori.

"Mi se par nume grele, sunt nume bune. La Mitriţă cred că e mai greu, dar la Alibec şi Munteanu e posibil. Chiar sunt nume grele.

În mod normal, aceştia trebuie să intre şi să facă treabă, nu-i mai iei să-i vezi la treabă. Găseşti tu unde să-i bagi pe toţi, îl mai bagi pe Alibec în dreapta.

Joci 4-3-3, Mitriţă cu Olaru, treci Olaru lângă Şut, în faţă ai Coman, Munteanu, Alibec şi dai drumul la treabă", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Gigi Becali: "Nu cred că pot să-l iau pe Mitriță, dar l-aș vrea pe Otele de la CFR"

Deși inițial a anunțat că ar vrea să-l transfere pe Alexandru Mitriță, Gigi Becali și-a schimbat discursul într-o altă intervenție. Finanțatorul de la FCSB a spus că mai ușor de adus ar putea fi Philip Otele, golgheterul de la CFR Cluj.

"Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând. 

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu?", a spus Becali, la Prima Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!