ANUNT DE ULTIMA ORA! Dinamovistii organizeaza un protest razboinic impotriva lui Gigi Becali! "S-a format o coalitie in jurul celui care se pretinde stapanul fotbalului din Romania"

ANUNT DE ULTIMA ORA! Dinamovistii organizeaza un protest razboinic impotriva lui Gigi Becali! "S-a format o coalitie in jurul celui care se pretinde stapanul fotbalului din Romania"

Gigi Becali a declarat astazi in exclusivitate pentru PRO X, ca mai multe cluburi din Liga 1 au hotarat sa voteze terminarea sezonului prin aplicarea criteriului puncte per meci din playout si nu din tot sezonul. 

LPF le-a cerut echipelor sa hotarasca modalitatea cum vor incheia acest sezon. Daca acest criteriu va fi aplicat, Dinamo va retrograda in Liga 2.

Dupa acest declaratie PCH a anuntat pe Facebook ca pregateste un protest urias, impotriva latifundiarului din Pipera.

Dinamovistii anunta ca s-a format un grup impotriva echipei si vor sa faca un protest mare in Bucuresti.

 

"DDB - DREPTATE pt DINAMO BUCURESTI!

Distribuiti peste tot!

Daca sunteti departe de, sunati-i pe cei din Bucuresti sa vina la intrarea de pe Barbu Vacarescu!

S-a format o coalitie in jurul celui care se pretinde stapanul fotbalului din Romania. Iata afirmatia publica a lui gigi becali:

Toata lumea m-a sunat ca sa ma intrebe cum votam. Am promis că mergem pe varianta B. Cine m-a sunat? Hermannstadt, Chindia, Poli Iasi si Clinceni. Nu m-au sunat toti pe mine. Anamaria Prodan m-a sunat personal sa ma intrebe ce votam.

ZIUA DREPTAtII a mai fost si va mai veni!

CFR Cluj a uitat repede. Nu-i nimic. Tinem minte. La fel cum ii vom tine minte pe toti cei care au format acum Cooperativa Anti-Dinamo.

ATENTIE! Daca se va trece la sistemul cu 16 echipe, vor sari multi sa spuna ca s-a facut asta pentru a ajuta Dinamo! Niciunul din voi sa nu cada in plasa asta. Nu pentru Dinamo vor fi 16 echipe, ci pentru ca AU FaCUT PRAF TOATE REGULAMENTELE si NU AU NICIO BAZa LEGALa pentru retrogradarea lui Dinamo.

NU NE TREBUIE POMANA NIMANUI! Daca manevrele continua, mergem la TAS!

Incetati sa mai raspanditi cu bucurie mesaje de genul: E gata! Vor fi 16 echipe! Nu faceti decat sa slaabiti presiunea. LUPTA NU S-A INCHEIAT", a fost mesajul postat de dinamovisti pe Facebook.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Școlile se vor închide o zi sau două pentru alegeri, cursurile se vor ține online
BRAT