Gigi Becali, FURIOS dupa ce FRF a inghetat campionatul! "Cum sa faci asta? Mergem la TAS!" Patronul FCSB-ului reclama pierderi uriase

Gigi Becali, FURIOS dupa ce FRF a inghetat campionatul! "Cum sa faci asta? Mergem la TAS!" Patronul FCSB-ului reclama pierderi uriase

Comitetul Executiv al FRF a decis joi inghetarea sezonului din Liga 1, iar FCSB a incheiat playoff-ul pe pozitia a cincea.

Ros-albastrii au terminat sezonul pe locul 5, desi mai aveau de disputat un meci restant cu Astra. FCSB va primi o suma mai mica din drepturile TV, iar Gigi Becali este gata sa conteste decizia la TAS:

"Aia cu inghetarea campionatului o sa o contest. Pai eu am terminat pe locul 5. Eu am un meci mai putin disputat. Pierd vreo 300.000 de euro. Cum sa ingheti campionatul?

Cum sa fiu eu pe locul 5, daca am un meci jucat mai putin. O sa mergem la comisii, la TAS. Nu ma deranjeaza nimic, dar nu-mi lua banii. Cum sa-mi iei banii?

Ar fi trebui, daca tot au inghetat, sa faca puncte per meci. Nu se schimba campioana, pentru ca luai toate punctele si sezonul regulat", a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport.

Cu o victorie in fata Astrei, daca giurgiuvenii nu si-ar fi castigat restanta cu Craiova, FCSB ar fi putut sa termine playoff-ul pe pozitia a treia si ar fi castigat cu 300.000 de euro mai mult din drepturile TV.





VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost depășit pragul de 30 de milioane de infectări cu noul coronavirus pe glob. Câte decese s-au înregistrat
BRAT