andrei cordea FCSB Gigi Becali Superliga

Gigi Becali poate da o nouă lovitură! Fotbalistul care i-ar putea aduce milioane de euro patronului FCSB

Gigi Becali a făcut în această vară una dintre cele mai bune mutări de pe piața transferurilor, în Liga 1.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 17:20
Data actualizarii: Vineri 17 Septembrie 2021, 12:39

Patronul FCSB l-a transferat pe Cordea, de la Academica Clinceni, în contul unei datorii pe care clubul din Ilfov o avea la el.

Cordea a avut un start perfect de sezon alături de FCSB, iar evoluțiile bune în tricoul vicecampioanei l-au dus la națională, acolo unde a avut evoluții lăudate.

Vali Badea, fostul atacant al celor de la FCSB, este de părere că Becali a făcut o mișcare înțeleaptă când l-a transferat pe Cordea și susține că acesta va fi următorul produs de export al patronului vicecampioanei.

„Cordea va pleca la o echipă mare din Europa!”

„În continuare Steaua (FCSB) vinde pe bani foarte mulţi în străinătate şi vedem că vin foarte o mulţime de fotbalişti tineri de mare valoare din urmă. În momentul de faţă, Andrei Cordea este cel mai bun jucător din Liga 1. Parcă joacă de cinci ani la FCSB. 

Eu îl cunosc de când era copil, de pe vremea când lucram în impresariat cu Sorin Paraschiv. L-am dus în Italia şi ştim cât de cuminte şi serios este. Cordea cred că va pleca la o echipă mare de tot din Europa!”, a spus Vali Badea, potrivit Realitatea Sportivă.

FCSB întâlnește, duminică, de la ora 21:00, marea rivală Dinamo, pe Arena Națională. Cele mei tari faze vor fi pe sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies