Fotbal intern

Versiunea lui Dumitru Dragomir despre FCSB - Dinamo

FCSB - Dinamo e duminică, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 23:52
Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 00:01

Meciul de pe Național Arena contează pentru etapa a opta a Ligii 1.

Edi Iordănescu caută prima victorie ca antrenor al celor de la FCSB, după ce a reușit să obțină doar un punct din primele două partide pe banca tehnică a ”vicecampioanei”. Cu un succes în fața rivalei Dinamo, echipa lui Iordănescu ar putea ajunge la 12 puncte, la egalitate cu Farul și Universitatea Craiova.

  • EXCLUSIV | „Nu fundașii centrali sunt problema la FCSB!” Dragomir a identificat minusul din lotul lui Iordănescu

Dragomir: "Dinamo are șanse 40 la sută!"

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, are o versiune inedită despre partida la care vor asista peste 30.000 de spectatori. 

„Nu știu ce șanse au în meciul cu FCSB. Să zicem un 40%. Și Steaua (n.r. FCSB) e în cofă mare! Au și ei nevoie de puncte ca de aer!

Iordănescu nu își mai permite încă o înfrângere. Dacă iau bătaie de la Dinamo, au pierdut campionatul definitiv și locurile doi-trei. Meciul cu Dinamo cu siguranță e decisiv”, a spus Dragomir, pentru fanatik.ro.

Bonetti: „Avem o echipă care are calitate din punct de vedere individual”

Tehnicianul celor de la Dinamo, Dario Bonetti, a prefațat întâlnirea de duminică.

„Pentru a avea rezultate și pentru a-ți atinge obiectivele ai nevoie de jucători de calitate, de organizare și disponibilitatea lor de a se sacrfica pentru un proiect. 

Avem o echipă care are calitate din punct de vedere individual. E adevărat că vor fi și jucători din primul minut, iar acesta va fi primul meci al sezonului pentru ei. Deci, nu ne așteptăm să vedem din partea lor 100%, dar vor aduce un plus de calitate și se va vedea în desfășurarea jocului. 

În mod sigur unii dintre ei vor juca, dar alții nu. Încă nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic, mai ales pentru un meci foarte important ca acesta”, a dezvăluit Dario Bonetti. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies