Dinamo FCSB PCH Superliga

Dinamo promite spectacol la derby-ul cu FCSB: „Vom fi mai mulți ca niciodată!”

FCSB și Dinamo se vor întâlni pentru prima dată în sezonul competițional 2021-2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 12:23
Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 12:48

FCSB și Dinamo vor ține capul de afiș al etapei a opta. „Câinii” se vor deplasa pe Arena Națională pentru a se duela cu cu gruparea pregătită de Edi Iordănescu, dumincă, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Acest meci are o însemnătate aparte pentru fanii alb-roșilor, aceștia achiziționând aproape toate cele 8.000 de bilete alocate. Însă nu doar numărul contează pentru Dinamo, ultrașii PCH au pregătit un spectatol total în tribunele celui mai mare stadion din România, după cum au anunțat pe pagina oficială de Facebook Cătălin Hîldan. 

  • Dinamo promite spectacol la derby-ul cu FCSB! „Câinii” au luat cu asalt casele de bilete

„Ne apropiem de sold out și la biletele din peluză și la cele virtuale.

„Câinii” atacă în haită pe toate planurile. Vă așteptăm și astăzi la casele de bilete din Ștefan cel Mare, până la ora 18:00, pentru biletele de meci și pe link-ul acesta pentru bilete virtuale.

Haideți să le arătăm tuturor ce înseamnă Dinamo!

 Nu uitați să veniți din timp mâine la Arena Națională pentru testare Covid! Vom fi mai mulți ca niciodată, iar la ora începerii meciului (21:00) nu dorim să rămână niciun dinamovist în afara stadionului.

 Pregătiți-vă de un mare spectacol!

 Aduceți cu voi eșarfe și steaguri!

Îmbrăcați-vă în roșu, alb sau negru!

Când se unesc „câinii”, ziua învinge noaptea!” este comunicat oficial lansat de Peluza Cătălin Hîldan. 

Nici fanii roș-albaștrii nu se lasă mai prejos. Mihai Stoica a anunțat vineri, pe contul oficial de Facebook, că deja 25.000 de suporteri și-au achiziționat bilete pentru meciul cu Dinamo, iar numărul acestora este în creștere. 

Împreună cu cei peste 25.000 de suporteri care și-au achiziționat deja bilete. Și cu cei care urmează să-și achiziționeze”, a fost mesajul managerului general al FCSB-ului. 

După 7 etape scurse din Liga 1, FCSB ocupă poziția a opta, cu 9 puncte acumulate, în timp ce Dinamo se află pe locul 14, cu 6 puncte. 

Modifică setările cookies