FCSB - Dinamo Claudiu Keseru FCSB Superliga

Observație pertinentă  făcută de Claudiu Keșeru înainte de FCSB - Dinamo 

FCSB - Dinamo e duminică, de la 21:00, pe Arena Națională din București. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 14:46
Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 15:02

Partida transmisă în format LIVE TEXT de www.sport.ro ar putea reprezenta și debutul lui Claudiu Keșeru la gruparea antrenată de Edward Iordănescu. 

FCSB - Dinamo e duminică, de la 21:00

Pentru orădeanul în vârstă de 34 de ani, o înfruntare cu Dinamo are semnificații speciale. "Cleo" știe că în astfel de meciuri cu o încărcătură specială nu contează forma uneia dintre echipe. 

Keșeru face trimitere spre parcursul formației lui Dario Bonetti, care a reușit să aducă mai mulți jucători abia după ce i s-a ridicat interdicția în privința transferurilor.

Keșeru: "FCSB - Dinamo cu spectatori e total diferit de unul fără"

"Un meci cu Dinamo nu e niciodată ușor, pozițile din clasament nu reflectă realitatea din teren. Nivelul de exigență, de determinare la ora meciului sunt ieșite din comun.

Un meci cu Dinamo nu reflectă valoarea echipei în tot campionatul. E cel mai frumos lucru, pentru că un FCSB - Dinamo cu spectatori e total diferit de unul fără.

Cel mai important este să existe o conexiune între jucători și suporteri. Ce fac ei în tribune ne face pe noi mai buni, iar noi, prin rezultate, îi atragem pe ei la stadion", a spus fostul atacant de la Nantes și Ludogorets. 

FCSB - Dinamo | Jucătorii vor intra însoțiți de câini

Jucătorii celor două echipe vor intra pe teren însoţiţi de mai mulţi câini disponibili pentru adopţie la meciul dintre FCSB şi Dinamo, programat duminică, la ora 21:00, în etapa a opta a Ligii 1, a anunţat LPF.

“Liga Profesionistă de Fotbal, în colaborare cu Consiliul Judeţean Ilfov, demarează proiectul “Umple golul din viaţa ta!”, odată cu disputarea meciului dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, programat duminică, 12 septembrie 2021, la ora 21, în cadrul etapei a opta din cadrul Campionatului Naţional Casa Pariurilor Liga 1.

Astfel, jucătorii ambelor echipe vor intra pe teren însoţiţi de mai mulţi câini. Câinii provin din adăpostul public Brăneşti şi, lucru foarte important, sunt disponibili pentru adopţie”, se arată pe site-ul LPF.

Recent, CJ Ilfov a încheiat un proiect de colaborare cu LPF având drept obiectiv promovarea adopţiei de animale în România. Câinii sunt vaccinaţi, sterilizaţi, deparazitaţi, pregătiţi pentru a fi luaţi acasă de către iubitorii de animale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!