Liga 1

Gigi Becali, noi lămuri despre situația lui Andrei Vlad! De ce n-a ajuns încă fotbalistul la Craiova

Scos de Becali din echipă, Andrei Vlad visează al un transfer în străinătate!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 08:15
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 08:26

Evolulțiile slabe ale echipei sale și eliminarea prematură din Conference League l-au speriat pe Gigi Becali, care este convins că totul se întâmplă din cauză că i l-a furat pe Andrei Vlad lui Rotaru în 2017.

Din această cauză, patronul FCSB s-a hotărât să-l de pe Vlad înapoi la Universitatea Craiova, însă fotbalistul nu pare prea încântat de mutar și momentan refuză să semneze.

Eu v-am spus că m-am înțeles cu Rotaru. După aia mai trebuia Rotaru să-l convingă să meargă la Craiova. L-am și sunat: „Băi, Mihai, convinge-l pe Vlad să semneze”. Am vorbit cu băiatul. A zis că s-a înțeles cu Rotarul și că îi dă și 100 de mii la semnătură, dar vrea să mai aștepte pentru că are o ofertă din străinătate, așa mi-a spus”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Andrei Vlad a semnat cu FCSB, în 2017, după ce s-a despărțit de Craiova cu scandal. Portarul a rupt înțelegerea cu oltenii, asumându-și o suspendare de 16, până la 24 de etape. În cele din urmă, cele două cluburi s-au înțeles, iar Vlad a rămas la FCSB, după ce Becali i-a achitat 450 de mii de euro lui Rotaru.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies