Liga 1

GALERIE FOTO | Furtună la Arad înaintea meciului dintre UTA și FCSB. Vântul a spart un geam la stadion

E furtună mare la Arad!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 August 2021, 21:21
Data actualizarii: Duminica 01 August 2021, 21:30

Vremea nu ține cu echipele din Liga 1 în această perioadă. În timp ce Universitatea Craiova și FC Botoșani au avut de îndurat o arșiță cumplită în Bănie, UTA și FCSB vor avea parte de o vreme în totală contradicție.

La Arad, cu o oră înainte de startul meciului dintre UTA și FCSB, asupra stadionului „Francisc Neuman” s-a abătut o furtună puternică. Un geam de la stadion, spart de vântul care suflă cu putere la Arad.

UTA - FCSB, ora 22:00 | Ce spune Laszlo Balint

Antrenorul gazdelor, Laszlo Balint, nu crede că echipa lui Dinu Todoran e afectată mental după eliminarea din Conference League. 

„FCSB are jucători cu calitate individuală cu mult peste media Ligii I și de aceea trebuie să rămânem concentrați pe aceste aspecte. Trebuie să ne ridicăm și noi nivelul, deoarece dacă vrem un rezultat pozitiv e nevoie să fim la un nivel foarte bun.

Sincer, nu știu dacă ei vin cu moralul scăzut după ce au fost eliminați din Conference League, mă interesează să avem noi moral, să avem o atmosferă bună și mă mai interesează modul în care pregătim fiecare detaliu legat de acest meci, aici referindu-mă și la capitolul mental, unul foarte important.

Legat de ce se întâmplă la ei, sunt problemele lor, ei trebuie să și le gestioneze, eu rămân concentrat pe ce am de făcut la echipă și pe problemele pe care le am eu aici. Echipa este în progres, sper să se vadă acste lucru și la meciul cu FCSB”, a declarat Laszlo Balint, antrenorul arădenilor. 

UTA - FCSB | Cum prefațează meciul Dinu Todoran

Într-o conferință de presă în care a discutat mai mult despre eliminarea din cupele europene, Dinu Todoran a dus discuția și către partida cu gruparea din Arad, pe care o consideră o formație care impresionează prin organizarea jocului. 

„Întâlnim o echipă UTA foarte bine organizată, care e foarte periculoasă când recuperează mingea. Trebuie să vedem cum stăm fizic, dar mai ales mental, pentru că suntem toți supărați și dezamăgiți după meciul din Armenia”, a declarat Todoran.  

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies