VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali îl regretă pe Florin Tănase? "E posibil ca asta să ne lipsească"

FCSB s-a impus cu 3-2 în meciul cu FC Argeș, din Superliga, însă Gigi Becali nu a fost încântat de jocul echipei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 13:57
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 14:19

Într-o intervenție telefonică la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Gigi Becali a vorbit despre jocul prestat de formația sa, declarând că nu este mulțumit de faptul că fotbaliștii nu joacă în pase. 

"Nu e vorba de greșeli în defensivă. Mingea că ajunge acolo, aia e greșeala. Mingea trebuie să fie doar la noi, să văd și eu 7-10 pase. Combinații, fotbal frumos... ăsta nu e fotbal frumos. Se joacă numai din valoarea jucătorilor, iar eu nu vreau asta. Vreau victorii categorice, după măsura jucătorilor pe care am dat bani și pe care i-am cumpărat. 

Noi trebuie să mergem în cupele europene. Dacă nu avem bani, nu facem fotbal. Dacă nu sunt bani, nu facem fotbal să ne distrăm. Eu vreau victorie muncită, n-am pe cine să acuz. Eu acuz doar jocul, vreau ca la echipele mari. Pe Olaru nu îl mai recunosc, trebuie să avem inteligență în joc. Cum le zice Edi!", a declarat Gigi Becali la PRO ARENA

Gigi Becali îl regretă pe Florin Tănase?

"E posibil ca Tănase să fi fost cel "mai principal" jucător de la FCSB, era dirijorul posesiei. E posibil ca asta să ne lipsească, să fi fost el dirijorul din spatele posesiei pe care nu o avem acum", a mai spus patronul de la FCSB. 

Gigi Becali l-a vândut în perioada de mercato recent încheiată pe Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite la Al-Jazira, pentru 3 milioane de euro. Fotbalistul este cotat, potrivit site-urilor de specialitate, la 5 milioane.

Florin Tănase a bifat trei apariții până acum pentru arabi și a reușit să se impună pe tabelă o singură dată. Stranierul a pasat de două ori decisiv și a fost introdus în fiecare meci din primul minut.

Modifică setările cookies