Superliga FCSB Gigi Becali Superliga Gigi Becali

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Vassaras pentru șefia CCA: ”Te-ar interesa?”

În urma greșelilor de arbitraj din campionat, Gigi Becali l-a atacat în mai multe rânduri pe actualul șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras.

Eduard Muntean
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 19:00
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 19:20

Duelul din urmă cu o etapă, CFR - Petrolul Ploiești (1-0) l-a avut pe Istvan Kovacs în centrul atenției. Arbitrul român a refuzat două penalty-uri Petrolului și a primit critici din partea mai multor cluburi.

Presupusa avantajare a lui CFR, acuzată de Gigi Becali, a fost aspru criticată de patronul FCSB, care i-a cerut demisia șefului grec, Vassaras: ”Tu n-ai treabă în Grecia?”, a declarat în urmă cu o săptămână finanțatorul FCSB.

Omul propus de Gigi Becali

Becali i-a propus lui Marius Avram, fiul fostului șef al CCA, Vasile Avram, să preia funcția grecului, dar Marius Avram a refuzat: ”Nu e prima dată când Gigi Becali mă propune. Mă bucur că mă apreciază, dar pentru mine nu este de interes zona asta de arbitraj.

Atât îmi place ce fac acum cu analiza...Eu zic că nu e deloc (n.r. - interes). Cunosc atât de bine lumea aia, oamenii care sunt acolo, nu îmi doresc lucrul acesta. Tatăl meu a fost preşedinte CCA, ştiu ce înseamnă presiune, acest joc şi nu înţeleg de ce şi-ar dori cineva acest job. În afară de orgoliu, de ce şi-ar dori cineva să fie preşedinte CCA? Nu ştiu, să n-ai jobb, alternativă, să n-ai după ce trăi. Nu-mi dau seama care ar fi marea dorinţă să fii preşedinte CCA.

Puterea este tot din orgoliu, din ego, că eşti preşedinte. Pentru mine nu are niciun fel de valoare lucrul ăsta” a transmis Marius Avram, potrivit orangesport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!