Gigi Becali FCSB Mihai Stoica Risto Radunovic Fotbal intern Gigi Becali

Au început negocierile! Jucătorul căruia Gigi Becali vrea să-i prelungească înțelegerea: „Am avut niște discuții!”

Oficialii FCSB au început discuțiile cu jucătorii ale căror contracte urmează să expire în perioada următoare.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 13:30
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 13:32

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăuit că a discutat cu Risto Radunovic, a cărui contract expiră peste un an, o posibilă prelungire de contract.

Din spusele oficialului FCSB, roș-albaștrii nu se grăbesc momentan cu luare unei decizii, deoarece Charalambous are în momentul de față soluții pentru postul de fundaș stânga în situația în care muntenegreanul se hotărăște să plece.

„Au fost nişte discuţii cu Radunovic. El mai are contract până la anul, în decembrie. E ok. Poate va prelungi, poate va rămâne până în decembrie. El a venit în iarnă, mai sunt şi contracte d-astea: vine în iarnă, pleacă în iarnă.

FCSB dispune de trei fundași stânga în momentul de față

Toţi sunt plătiţi ok. Din moment ce au semnat contracte, sunt plătiţi ok. Noi nu avem diferenţe aşa de mari cum au fost pe vremuri. Nu avem diferenţe aşa mari, de aproape 10 ori mai mari. Banii se iau, salariile sunt bune.

Am avut nişte discuţii dacă să ne aşezăm la masă să discutăm despre un nou contract sau nu, atât. Bine că a fost sănătos. Atâta timp cât Panţîru era accidentat, era singurul nostru fundaş stânga. Acum, cu Panţîru aproape de revenire şi cu Cristi Ganea care poate acoperi trei posturi nu se știe ce se întâmplă”, a spus Mihai Stoica la Orangesport.

Sosit la FCSB în ianuarie 2021, fiind cumpărat de la Astra Giurgiu cu 400.000 de euro, Risto Radunovic are o cotă de piață de 1.3 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!