Superliga FCSB Gigi Becali Superliga Gigi Becali

VIDEO Gigi Becali, atac după atac către Vassaras: ”Când îl văd, mă îmbăt”

Patronul FCSB l-a atacat pe șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Kyros Vassaras la finalul partidei FCSB-Sepsi OSK 5-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Septembrie 2023, 20:53
Data actualizarii: Luni 25 Septembrie 2023, 20:53

Gigi Becali a răbufnit după partida dintre CFR și Petrolul, încheiată 1-0. Finanțatorul FCSB consideră că CFR este ajutată și l-a acuzat pe Kyros Vassaras de dovezi false: ”Domnului Vassaras îi spun să nu mai pună falsuri din alea, trucate... imagini trucate. Tu ce faci, mă? Pui imagini trucate? Și îi mai spun încă ceva... stai la tine acasă, tată, în Grecia! Ce cauți tu aici, nu ai muncă la tine? Lasă-ne, frate, în pace! 

E adevărat că el poate să spună: 'Ce, eu v-am obligat? Voi sunteți niște sclavi pe care vă comandă niște stăpâni! Și stăpânul ăla m-a chemat pe mine'. Poate să zică și așa. Și aici are dreptate el! Să vedem dacă o să fim până la capăt sclavi sau să vedem acum la alegeri dacă există ceva” a tranmis în primă instanță Gigi Becali.

Președintele de 65 de ani și-a continuat atacurile și vrea să acționeze pentru a îl îndepărta din funcție: ”Când îl văd în Grecia, mă îmbăt. Nu mai scăpăm odată de el. Mă gândeam să facem plângere. Cum ia bani și stă în Grecia? Nici măcar nu vine aici”, le-a transmis Gigi Becali reprezentanților mass-media.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!