LaLiga Estrada Fernandez Real Madrid Spania

„L-am eliminat pe Cristiano Ronaldo, după nu am mai arbitrat-o pe Real în sezonul ăla!” Un fost arbitru din LaLiga face dezvăluiri 

Un fost arbitru iberic a vorbit după ce Barcelona a fost acuzată oficial de dare de mită în cazul Negreira. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 18:46
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 18:48

Scandalul din cazul Negreira a atras atenția asupra arbitrajului din Spania, după ce FC Barcelona a fost acuzată că a dat bani pentru a fi favorizată. Un fost arbitru spaniol, Estrada Fernandez, a vorbit despre LaLiga și a făcut dezvăluiri neașteptate. 

Dezvăluiri făcute de un fost arbitru din Spania 

Estrada Fernandez a dezvăluit că arbitrii din Spania se simt condiționați în momentul în care arbitrează echipele de renume, oferind astfel propriul exemplu, legat de un moment în care a ajuns să nu o mai arbitreze pe Real Madrid un sezon întreg. 

„Nu e același lucru să arbitrezi echipa din cartierul tău față de o echipă mare precum Barca, Real Madrid sau Atletico Madrid. Dacă greșești, Comitetul te sancționează, cum au făcut cu Munuera Montero în ultimul meci. 

Mai mult, nu îi mai arbitrezi pe granzi. Am un exemplu propriu din 2009, când l-am eliminat pe Cristiano Ronaldo, în acel sezon nu am mai arbitrat-o pe Real Madrid. Știi că există repercusiuni mediatice eși că trebuie să pășești fin când iei o decizie”, a declarat Estrada Fernandez citat de sport.es

Meciul la care a făcut referire fostul arbitru s-a jucat între Real Madrid și Almeria, în 2009. Cristiano Ronaldo a fost eliminat, după ce și-a scos tricoul și a faultat un rival, arbitrul arătându-i cel de-al doilea cartonaș galben. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!