Gigi Becali, decis sa distruga CSA Steaua: "O sa iau tot inapoi! De aici încep victoriile mele"

Gigi Becali csa steaua Curtea de Apel Bucuresti FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Iunie 2021, 12:46
Data actualizarii: Marti 29 Iunie 2021, 12:52

Razboiul dinntre FCSB si CSA Steaua continua, dupa ce magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca palmaresul obtinut in perioada 1947 - 1998 apartine clubului militar.

Patronul FCSB, Gigi Becali, sustine ca gruparea sa este continuatoarea Stelei si a anuntat ca va recupera numele si marcile la tribunal.

 "Am vorbit si cu avocatii. Nici nu se putea o decizie mai buna pentru noi. CSA nici nu mai putea avea vreo pretentie din 1998 la palmares, nici macar nu aveau calitate procesuala. Nu are rost sa spuna.

Cu alte cuvinte, palmaresul este la mine. Nu spune clar ca este la Becali, dar se subintelege. Nu exista scindare, se vorbesc prostii. Din 1998 pana in 2003 nu mai ai calitate procesuala. Din 1998 era la Asociatie, nu era la mine. 

La mine din 2003. M-am infiintat si am preluat palmaresul. Nici nu putea sa iasa mai frumos de atat. Le-au taiat macaroana din 1998. Definitiv! Eu sunt continuatoarea Stelei. Ei nu mai au dreptul la nimic din 1998", a declarat, pentru Fanatik, latifundiarul din Pipera.

"Acum toate se regleaza. Incep tac-tac-tac-tac. Am un proces cu marcile, sa le anulez marca lor. O sa o anulez si pe aia. O sa am proces de revizuire si pe nume. O sa il iau si pe ala inapoi. O sa merg la instanta si le spun: 'Palmaresul din 2003 este la mine? L-am facut cu numele de Steaua'", a mai spus Gigi Becali.

 

"Ii urez sanatate judecatoarei" 

 

Acesta sustine ca de acum incolo va castiga tot in instanta: "O sa iau tot inapoi. Acesta este punctul, ii urez sanatate judecatoarei sau judecatorului care a dat aceasta sentinta, de aici incep victoriile mele si incep sa castig. Nici nu se putea mai frumos.  

Nu puteau sa spuna ca palmaresul este al lui Becali, pentru ca nu am cerut eu aceasta constatare. Instanta a spus ca palmaresul nu mai este din 1998 la CSA Steaua. N-am facut eu plangerea. Daca e, pot sa fac si eu o constatare. Dar ce rost mai are?

Daca este casa mea fac constatare sa imi spuna statul ca este casa mea? Inca o data va spun ca nici nu se putea mai bine. Le-am taiat macaroana definitiv. Nici nu visam mai bine. Judecatoarea asta a inchis totul. Nu mai poti sa ai nicio pretentie. Sa ii dea Dumnezeu sanatate si o sa ma rog pentru sanatatea ei".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!