Lovitura suprema pentru Gigi Becali si FCSB! Instanta s-a pronuntat: palmaresul care include si Cupa Campionilor este la Clubul Sportiv al Armatei

Steaua armata csa steaua FCSB palmares Superliga Un nou episod in razboiul Steaua - FCSB! Instanta s-a pronuntat: palmaresul care include si Cupa Campionilor apartine echipei armatei
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 28 Iunie 2021, 16:54
Data actualizarii: Marti 29 Iunie 2021, 01:35

In scandalul nesfarsit dintre cele doua a avut loc astazi un nou act.

Deja e bine cunoscut conflictul dintre clubul armatei, Steaua, si cel patronat de Gigi Becali, FCSB, iar bataliile se dau in instanta de cativa ani. Acum, Asociatia Stelistilor 1947 face public rezultatul unui nou proces, care se refera la palmaresul echipei de fotbal al Armatei din 1947 pana in 1998, detinut dupa cum spun judecatorii de Steaua, formatie aflata in liga secunda, si nu de FCSB, care se pretinde continuatoarea sectiei.

CSA Steaua a cerut si palmaresul clubului ros-albastru dintre anii 1998, cand Viorel Paunescu a devenit presedintele "militarilor", pana in 2003, cand Gigi Becali a ajuns la conducere, insa instanta a considerat nefondata aceasta cerere. Deocamdata, trofeele cucerite in acea perioada sunt "in aer".

Aceasta decizie a Justiei inseamna ca FCSB are in visteria clubului doar 6 titluri, cele cucerite din 2003 si pana in 2015, 3 Cupe ale Romaniei si 2 Supercupe, insa ramanand fara cel mai important trofeu, Cupa Campionilor Europeni, acesta fiind si motivul pentru care formatia care a fost odata Steaua are cei mai multi fani din Romania.

In comunicatul emis de AS47 se mai arata si faptul ca decizia instantei fie ca va fi contestata sau nu, trebuie sa fie cu titlu executoriu pana la o eventuala noua decizie. Federatia si Liga Profesionista urmeaza probabil sa ofere clarificari in acest razboi dintre cele doua entitati si ce masuri trebuiesc luate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!