Gigi Becali FCSB Iulian Apostol Superliga

Gigi Becali, criticat de un fost campion al României: „Ce face dânsul acolo e amatorism”

Un fost campion cu Unirea Urziceni contestă modul în care Gigi Becali se implică la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 22:05
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 22:12

Iulian Apostol (41 de ani), fost jucător al vicecampioanei (2010) este de părere că ceea ce face Becali la clubul său este o dovadă clară de amatorism.

„Acolo e greu să vorbești de performanță, atât timp cât un om care nu are nicio pregătire ia decizii pe bancă, în alcătuirea lotului. Nu are de unde să cunoască dânsul ceea ce se întâmplă în cadrul unei echipe, în ciclul săptămânal. 

Ceea ce face dânsul acolo este amatorism, este clar asta. Ținând cont că echipa este patronată de dânsul, cei care merg acolo trebuie să își asume. Acolo contează prea puțin pregătirea unui om care a făcut școală, care a urmat niște cursuri”, a declarat Apostol, potrivit gsp.ro.

Apostol, contrariat de decizia lui Becali de a nu-l folosi pe Keșeru

Claudiu Keșeru mai are contract cu FCSB până la vară, însă fotbalistul a fost tras pe linie moartă de Becali, care este nemulțumit de prestațiile sale.

„E strigător la cer să ai un jucător precum Keşeru, să îl plătești cu zeci de mii de euro pe lună și să tragi concluzii după o perioada atât de scurtă de timp”, a mai spus Apostol.

Iulian Apostol s-a retras din fotbal în anul 2014, de la Dunărea Galați.

160 de meciuri a strâns mijlocașul central în Liga 1, reușind să marcheze 11 goluri și să ofere 9 pase decisive.

A semnat cu FCSB în august 2010 și s-a despărțit de „roș-albaștri” în ianuarie 2011. Cu un sezon înainte (2008/2009) câștigase titlul alături de Unirea Urziceni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!