mateo susic Dumitru Dragomir FCSB Gigi Becali Superliga Gigi Becali

„Nu e mai bun față de ce are FCSB!” Fotbalistul dorit de Becali, desființat înainte de plecarea de la CFR

Mateo Susic, 31 de ani, a refuzat prelungirea contractului și se va despărți de campioana CFR la vară, atunci când îi expiră înțelegerea.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 21:36
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 21:41

Mateo Susic ar putea ajunge în vară la FCSB, acolo unde este dorit de Gigi Becali, care e nemulțumit de randamentul lui Vali Crețu.

Pe aceeași poziție, Becali l-a transferat pe Florin Achim, însă Toni Petrea a anuțat că fotbalistul ar putea fi mutat pe alte poziții, în funcție de necesitățile echipei.

„Susic nu e mai bun față de ce are Steaua (n.red. – FCSB), nici mai bun ca Valentin Crețu sau ca Ovidiu Popescu, nu e mai bun ca niciunul”, a afirmat Dumitru Dragomir, potrivit ProSport.

CFR a încercat să-i prelungească contractul lui Susic

Cristi Balaj, președintele campioanei CFR, a explicat care este situația lui Mateo Susic.

„Este dreptul lor (să discute cu alte echipe), fiind în ultimele șase luni de contract, n-au greșit cu absolut nimic. Susic este un caracter deosebit, bineînțeles că va beneficia de încredere în continuare.

Motivul pentru care s-a încercat prelungirea contractului lui Susic, i-am făcut o ofertă, a fost nu doar datorită valorii lui fotbalistice, ci și datorită caracterului impecabil pe care îl are. Sunt informații confidențiale despre contract, am discutat despre optimizare în raport cu performanțele sportive. Optimizare înseamnă și reducere”, a spus Cristi Balaj.

Mateo Susic joacă la CFR Cluj din 2019, an în care a fost transferat de la Sheriff Tiraspol. 

18 meciuri a bifat, în acest sezon, bosniacul din lotul campioanei României, care are o cotă de piață de un milion de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!