Bilel Omrani FCSB Liga 1 Superliga

Un fost mare stelist îl sfătuiește pe Becali să nu-l transfere pe Omrani. De ce mutarea n-ar fi în avantajul patronului FCSB

Gigi Becali a anunțat public faptul că i-a transmis o ofertă concretă lui Omrani, care a intrat în ultimele șase luni de contract cu CFR.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 20:38
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 20:51

400.000 de euro este dispus Gigi Becali să-i ofere la semnătură, plus un salariu lunar de 35-40.000 de euro.

Gabi Balint este de părere că Becali greșește dacă îl cumpără pe Omrani, deoarece fotbalistul n-a demonstrat în perioada petrecută la CFR că merită acești bani.

„Am auzit de sumele vehiculate, nu mi se pare normal să dai 700.000 de euro pentru un jucător care marchează cinci-șase goluri pe sezon la echipa campioană din România. Mi se pare umflat. Să-i dai 35.000 de euro salariu unui jucător care marchează cinci goluri și e leneș?

Doar Dan Petrescu îl poate antrena. A avut și cu Dan Petrescu probleme. Fac și un pariu. Dacă-l ia FCSB-ul în vară, în iarnă trebuie să-l ia altcineva. CFR-ul oricum îi dă drumul și s-a acoperit”, a susținut Gabi Balint, la Digi Sport.

Becali a confirmat că l-a ofertat pe Omrani

Finanțatorul vicecampioanei a dezvăluit și care a fost propunerea pe care i-a făcut-o fotbalistului.

„A cerut 40.000 și 500.000 la semnătură. Eu nu i-am dat nici foarte aproape, dar nici foarte departe. I-am făcut o ofertă cam la jumătate la semnătură și la salariu se apropie”, a spus Gigi Becali - mai multe detalii AICI.

1.6 milioane de euro este cota lui Billel Omrani, potrivit transfermarkt.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!