Gigi Becali a recunoscut tot! "Am fost om nemernic" + detalii despre biserica construită de patronul FCSB

Gigi Becali biserica contruita de becali FCSB Gigi Mustață Superliga Gigi Becali / Captură de ecran PRO TV
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 19:21
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 19:38

Gigi Becali a făcut declarații neașteptate, recunoscând că a fost și încă mai este un "om nemernic", regretând modul în care s-a certat cu anumiți oameni de-a lungul timpului. 

Cu toate acestea, patronul celor de la FCSB este implicat în construirea unei biserici pe care o consideră "cea mai frumoasă biserică din lume", exprimându-și nedumerirea cu privire la faptul că Dumnezeu i-a oferit oportunitatea de a realiza acest proiect.

"Biserici mai mari am văzut, dar mai frumoase nu"

Despre biserica sa, Gigi Becali a dezvăluit că are planuri mari, iar procesul de construcție este în desfășurare. El estimează că lucrările vor fi finalizate în maxim trei ani și descrie în detaliu elementele unice ale bisericii, precum turla care va avea 12 apostoli și Botezătorul în mozaic de aur venețian, afirmând că va fi cea mai frumoasă biserică din lume.

  • Gigi Becali / Captură de ecran PRO TV

”Eu mai și plâng. Mă întreb cum de mi-a dat Dumnezeu mie să fac așa ceva? Om nemernic. Am fost om nemernic la viața mea. Și încă mai sunt. Nu vezi, cum mă întărâtă cineva, cum mă cert. Mai ridic două cruci. Crucea de pe clopotniță și cealaltă. Sunt cinci acum, mai trebuie încă două.

Turla pe care o vezi e ceva de n-a făcut nimeni. Turla aia, sus, unde e clopotnița mare, vor fi 12 apostoli și cu Botezătorul în picioare, trei metri în mozaic de aur venețian pe turle.

N-a făcut nimeni. Și durează pictura, care e de fapt tot mozaic venețian. Durează mult aia. Mai mari am văzut, dar mai frumoasă (n.r.- altă biserică) nu prea. Mai mari am văzut, dar mai frumoasă n-am văzut eu în toată lumea. Sunt în Rusia mai mari, dar nu mai frumoase ca asta.

Eu spun că în doi ani e gata, dar s-ar putea să dureze mai mult, doi ani și jumătate, trei. Înăuntru va fi totul cu aur, toți pereții cu aur. (n.r. – Câți preoți vor sluji slujbele?) Să vedem câți îmi dă Patriarhia. Eu vreau 4-5. E de ajuns un preot conform canoanelor și un om la strană”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Primă de 3000 euro la jucători? Ce a răspuns Becali

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, consideră că o primă generoasă ar putea fi un stimulent puternic pentru jucători înaintea unui meci atât de important, în care fiecare punct contează în lupta pentru titlu.

„Dacă a spus, înseamnă că o să treacă sau va trece. Mai puțin ne interesează pe noi suporterii dacă trece. Mai important e să trecă cu o gentuță pe acolo.

El mai vorbește spune că nu, că nu și apoi buf. Dacă le face o propunere de 3000 de euro de jucător, zbârnâie duminică! Cine n-ar da să muncească pentru 150 de milioane în două ore?”, a declarat Gigi Mustață, conform sursei citate.

Gigi Becali: "O să mă duc eu acum să vorbesc"

În ceea ce privește declarațiile lui Gigi Becali, acesta a menționat că nu obișnuiește să ofere prime pentru victorii sau pentru câștigarea titlului. Totuși, în cazul calificării în competițiile europene, fotbaliștii pot beneficia de bonusuri financiare. Astfel, oferta de primă pentru meciul cu Craiova rămâne neclară, iar decizia finală va fi luată de Becali în urma discuțiilor cu jucătorii.

„O să mă duc eu acum să vorbesc. Acolo am voie, că e propietatea mea. Nu e stadionul lui Trăilă. Mă duc să vorbesc cu jucătorii. ‘Câștigați meciul ăsta și sunteți campioni’. Mă duc, poate dau și o primă, să văd.

(n.r. – Le dați și o primă?) Păi, băi, sunt campioni. Noi dacă batem, joacă Rapid cu CFR Cluj, după se fac 13 puncte, ori de Rapid ori de CFR. Sau se fac 12 puncte de amândăouă în caz de un egal. 10 de Craiova, la revedere!

(n.r. – Păi și vă gândiți să le dați și o primă?) Băi, de bani mă despart cam greu dacă nu iau. (n.r. – Cât le dați?) Nu știu, nu cred că le dau. Am principiile mele nu dau bani când nu iau bani.

‘Băi, câștigați-i! Calificați-vă și luați o sută de mii, două sute de mii, trei sute de mii’ Toți au pentru în contract pentru calificări. Fiecare, 50 de mii, o sută de mii”, a concis Gigi Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!