„3000 de euro primă de jucător?" Gigi Becali a dat un răspuns clar

Gigi Becali FCSB Gheorghe Mustata Superliga Gigi Becali
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 16:13
Data actualizarii: Sambata 06 Aprilie 2024, 16:24

Echipa lui Becali este liderul în play-off-ul Superligii, cu 38 de puncte și opt partide rămase.

Gigi Becali a anunțat intenția de a oferi o primă jucătorilor de la FCSB pentru meciul crucial cu Universitatea Craiova, iar Gheorghe Mustață, liderul fanilor echipei, de acord cu această inițiativă, își exprimă speranța că patronul va ține cont de promisiune. În cazul în care Becali va respecta acest gest, Mustață crede că acesta ar putea fi un factor motivațional important pentru echipă.

Gheorghe Mustață: "Mai important e să trecă cu o gentuță pe acolo"

Mustață consideră că o primă generoasă ar putea fi un stimulent puternic pentru jucători înaintea unui meci atât de important, în care fiecare punct contează în lupta pentru titlu.

  • Gigi Becali / Captură de ecran PRO TV

„Dacă a spus, înseamnă că o să treacă sau va trece. Mai puțin ne interesează pe noi suporterii dacă trece. Mai important e să trecă cu o gentuță pe acolo.

El mai vorbește spune că nu, că nu și apoi buf. Dacă le face o propunere de 3000 de euro de jucător, zbârnâie duminică! Cine n-ar da să muncească pentru 150 de milioane în două ore?”, a declarat Gigi Mustață, pentru Fanatik.

Gigi Becali: "O să mă duc eu acum să vorbesc"

În ceea ce privește declarațiile lui Gigi Becali, acesta a menționat că nu obișnuiește să ofere prime pentru victorii sau pentru câștigarea titlului. Totuși, în cazul calificării în competițiile europene, fotbaliștii pot beneficia de bonusuri financiare. Astfel, oferta de primă pentru meciul cu Craiova rămâne neclară, iar decizia finală va fi luată de Becali în urma discuțiilor cu jucătorii.

„O să mă duc eu acum să vorbesc. Acolo am voie, că e propietatea mea. Nu e stadionul lui Trăilă. Mă duc să vorbesc cu jucătorii. ‘Câștigați meciul ăsta și sunteți campioni’. Mă duc, poate dau și o primă, să văd.

(n.r. – Le dați și o primă?) Păi, băi, sunt campioni. Noi dacă batem, joacă Rapid cu CFR Cluj, după se fac 13 puncte, ori de Rapid ori de CFR. Sau se fac 12 puncte de amândăouă în caz de un egal. 10 de Craiova, la revedere!

(n.r. – Păi și vă gândiți să le dați și o primă?) Băi, de bani mă despart cam greu dacă nu iau. (n.r. – Cât le dați?) Nu știu, nu cred că le dau. Am principiile mele nu dau bani când nu iau bani.

‘Băi, câștigați-i! Calificați-vă și luați o sută de mii, două sute de mii, trei sute de mii’ Toți au pentru în contract pentru calificări. Fiecare, 50 de mii, o sută de mii”, a adăugat Gigi Becali.

Clasament Play-off

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!