VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a recunoscut relația cu Nuțu Cămătaru: „Îi ceream o sută-două sute de mii de euro! Eu nu eram fraier!”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 11:52
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 12:12

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Gigi Becali a mărturisit în ce relație este cu Ion Balint.

De când Codin Maticiuc a lansat cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, mai multe detalii neștiute despre interlop au ieșit la iveală. Cum ar fi că Ion Balint trebuia să devină patronul Stelei București, doar că acesta a refuzat și l-a recomandat pe Gigi Becali. 

Nuțu Cămătaru ar fi deținut și trei jucători esențiali ai Stelei, la începutul anilor 2000, Florentin Dumitru afirmând că el, Marian Aliuță și Mirel Rădoi ar fi fost cumpărați în alb de interlop. Doar că Gigi Becali neagă aceste informații și susține că singura relația pe care avut-o cu Ion Balint a fost când îi cerea bani la cazino.

Astea sunt niște minciuni... Eu ce relație aveam cu Nuțu, când eram pe la cazino, îi ceream o sută-două sute de mii de euro, a doua zi îi dădeam înapoi. 

Atât a fost. Eu nu eram fraier. Niciodată nu am spus ca cineva să bată pe cineva. Mereu când cineva voia să bată pe cineva, eu mă opuneam. Eu habar nu am de așa ceva. Mi-e și rușine să comentez aceste lucruri”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!