Gigi Becali a recunoscut! "Motivele sunt extraprofesionale. Am vorbit si pe la Craiova" De ce a renuntat la Devis Mangia

Gigi Becali a recunoscut! "Motivele sunt extraprofesionale. Am vorbit si pe la Craiova" De ce a renuntat la Devis Mangia

FCSB e in cautare de antrenor. 

Gigi Becali a renuntat la ideea de a-l numi pe Devis Mangia pe banca FCSB. Motivele nu au fost legate de contract sau de neintelegeri.

Patronul FCSB a marturisit ca i-a oferit lui Mangia un contract similar celui de la Craiova, cu un salariu de 15.000 de euro pe luna. Becali ii luase si bilet de avion antrenorului. 

Ulterior, patronul stelist s-a razgandit si, dupa cum a explicat chiar el, dupa discutii cu mai multe persoane si cu oameni de la Craiova, s-a hotarat sa nu mai apeleze la serviciile lui Mangia. 

"Era contract ca si la Craiova. Contract bun, 15.000 pe luna. Nu avea nicio clauza de reziliere, nimic. I-am luat si bilet de avion ca sa vina. S-au mai intamplat si alte lucruri si am renuntat. M-am mai interesat pe acolo pe la Craiova si am renuntat. Nu mai vreau sa vorbesc. Motivele sunt extraprofesionale", a explicat Gigi Becali la DigiSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies