Gigi Becali FCSB Marcel Ciolacu Superliga Gigi Becali

Gigi Becali a reacționat după ce Marcel Ciolacu l-a pus la punct pe Talpan: „Plătesc și dublu, dar vreau să fiu lăsat acolo!”

Gigi Becali (64 de ani) anunță că este dispus să plătească dublu numai să i se permită FCSB-ului să joace pe stadionul din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Noiembrie 2022, 16:57
Data actualizarii: Sambata 05 Noiembrie 2022, 17:01

Florin Talpan spune că nu va permite ca FCSB să joace pe arena administrată de CSA, deoarece Gigi Becali a demonstrat că „nu este de încredere”.

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a intervenit din nou în scandalul dintre Talpan și Becali și a susținut că va face tot posibilul ca FCSB să joace în Ghencea și a trimis amenință voalate către juristul CSA.

Becali spune despre Ciolacu că este bărbat adevărat

„Vă spun sincer că mă surprinde plăcut Marcel Ciolacu. Nu am o relație de prietenie cu el, ci pur si simplu avem o relație de respect. Prin această poziție, Marcel Ciolacu a demonstrat că în România încă mai sunt bărbați adevărați.

Eu unul nu mai credeam… Dar, el a sesizat perfect ce mi se întâmplă mie în Ghencea, iar Marcel intervine acum pentru toți cei care vor să plătească și să joace în Ghencea, nu doar pentru mine. În plus, Marcel Ciolacu are dreptate cu Curtea de Conturi.

Talpan se joacă acum cu multe lucruri, dar cu banii care pot intra la bugetul statului nu te joci, Talpane! Vreau să îi transmit lui Marcel Ciolacu că tot circul ăsta este declanșat de acest Florin Talpan, iar dacă Marcel Ciolacu o să poată legal să pună stop acestui circ, atunci jos pălăria în fața lui. Nu vreau nimic gratis in Ghencea. Le-am spus că plătesc și dublu, dar vreau sa fiu lăsat să joc acolo, deoarece stadionul nu este al lui Florin Talpan, ci al tuturor românilor”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!