Florin Talpan, pus la zid de Marcel Ciolacu! Replică dură pentru juristul CSA Steaua, care a spus că FCSB nu poate juca în Ghencea

FCSB Florin Talpan Marcel Ciolacu Stadionul Ghencea Fotbal intern Stadion Ghencea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 16:16
Data actualizarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 16:21

Marcel Ciolacu anunța cu ceva timp în urmă că va face tot posibilul ca FCSB să joace din nou pe stadionul Ghencea, în ciuda coflictului dintre CSA și clubul lui Becali.

Florin Talpan, juristul CSA, l-a contrazis pe Ciolacu și a susținut că FCSB nu va putea să joace pe stadionul din Ghencea, deoarece s-a demonstrat că „Gigi Becali nu este de bună credință”.

După declarații lui Talpan, Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a revenit și a reiterat că FCSB va putea juca în curând în Ghencea, deoarece este nedrept ca un stadion să nu fie eploatat la maximum doar pentru „a hrăni orgoliile unora și altora”.

Talpan, pus la punct de Ciolacu

„Stadionul Ghencea este al statului român. Construit din banii românilor. Prin urmare, nimeni – rețineți, NIMENI, nu își poate aroga vreun drept de proprietate asupra sau să dispună după bunul plac cine îl folosește sau nu. Conform legii, acel stadion poate fi închiriat de oricine plătește și respectă regulile. Adică inclusiv de FCSB!

Litigiile între diferitele părți nu au nicio legătură cu dreptul de a folosi un stadion. Ca să fiu clar: dacă un primar are un proces cu un cetățean, atunci acel cetățean nu mai poate primi nicio autorizație de la primărie pentru că se judecă cu primarul?! Este total absurd! În plus, orice control al Curții de Conturi ar arăta că într-o situație de genul acesta a fost prejudiciat bugetul prin refuzul de a încasa bani din folosirea stadionului.

Îmi doresc ca noul ministru al Apărării să clarifice toate aceste aspecte pentru că este total neproductiv ca un stadion în care s-au investit zeci de milioane de euro să fie folosit la capacitate minimă doar pentru a hrăni orgoliile unora și altora”, a spus Marcel Ciolacu, potrivit Prosport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!