Superliga BREAKING NEWS! Becali nu se oprește aici și anunță că mai vrea un jucător de la Sepsi: „Poate ni-l dau și pe ăla!”

Becali nu se oprește aici și anunță că mai vrea un jucător de la Sepsi: „Poate ni-l dau și pe ăla cu chelie!”

Gigi Becali l-a transferat pe Andrei Dumiter de la Sepsi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 18:15
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 00:35

După ce l-a transferat pe Andrei Dumiter de la Sepsi Sf. Gheorghe, patronul FCSB-ului anunță că mai este interesat de un jucător de la gruparea covăsneană. Deși i-a adus pe Alexandru Crețu și pe Stipe Vucur pentru postul de fundași centrali, finanțatorul susține în continuare că are nevoie de fundași centrali buni. 

Branislav Ninaj ar fi varianta lui Becali, jucător pe care a mai încercat să îl transfere, în același timp cu Dumiter, în urmă cu cateva luni. 

  • BREAKING NEWS! Becali nu se oprește aici și anunță că mai vrea un jucător de la Sepsi: „Poate ni-l dau și pe ăla!”

„Cine știe, poate ni-l dau și pe ăla, tot de la OSK, ăla cu chelie. Ninaj, da. Poate se gândesc și mi-l dau și mie. Le-am făcut ofertă. Noi ne-am înțeles atunci și cu Ninaj și cu Dumiter și să le dau doi copii împrumut.

Ninaj vrea, dar probabil ăia de la Sepsi nu mai vor să-l dea. Ei zic că l-au dat pe Dumiter, că au luat un moldovean, din Chișinău. Nu, numai pe Ninaj, dacă pot să-l iau. Vreau doi fundași centrali buni”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport. 

Adus în ianuarie 2021 de la Fortuna Sittard de Sepsi, Ninaj a jucat 17 meciuri în sezonul trecut pentru gruparea din Sf. Gheorghe. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!