Fotbal intern

E gata! Budescu pleacă de la FCSB. Ce sumă i-a plătit Becali

Intrat în dizgrația lui Gigi Becali, Budescu pleacă de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 20:38
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 21:01

Constantin Budescu nu mai avea viață bună la FCSB, iar patronul Gigi Becali i-a comunicat explicit că-l vrea plecat de la echipă. 

Omul de afaceri s-a așteptat ca evoluția formației să crească substanțial prin venirea lui Budi, însă nu a fost așa. 

FCSB s-a despărțit de Constantin Budescu

Intrat în dizgrația patronului lui FCSB, Gigi Becali, Constantin Budescu a plecat de la echipă. Gigi Becali a anunțat că a reziliat contractul cu acesta, după ce i-a achitat 90.000 de euro pentru a se despărți.

Budescu are astfel mână liberă să plece în Turcia, acolo unde este așteptat de Marius Șumudică la Yeni Malatyaspor, în prima divizie. În total, pentru patru luni la FCSB, Budescu a încasat 150.000 de euro.

”Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. Păi, cum să nu semneze? La 150.000 de euro pentru patru luni”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Budescu a încasat astfel 60.000 de euro, salarii, pentru patru luni jucate la FCSB, plus încă 90.000, pentru rezilierea contractului. La veniriea la FCSB, Budesccu a fost prezentat ca un adevărat ”superstar”, care însă nu a reușit să se impună în fața patronului.

Spotmedia anunță că mutarea la Yeni Malatyaspor e ca și făcută, urmând să colaboreze iarăși cu Marius Șumudică. La FCSB, Budescu a marcat un singur gol, din penalty, în 11 meciuri. A fost adus la echipă la dorința lui Edward Iordănescu, plecat între timp de la club.

Modifică setările cookies