Budescu FCSB Gigi Becali Fotbal intern

E gata! Budescu pleacă de la FCSB. Ce sumă i-a plătit Becali

Intrat în dizgrația lui Gigi Becali, Budescu pleacă de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 20:38
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 21:01

Constantin Budescu nu mai avea viață bună la FCSB, iar patronul Gigi Becali i-a comunicat explicit că-l vrea plecat de la echipă. 

Omul de afaceri s-a așteptat ca evoluția formației să crească substanțial prin venirea lui Budi, însă nu a fost așa. 

FCSB s-a despărțit de Constantin Budescu

Intrat în dizgrația patronului lui FCSB, Gigi Becali, Constantin Budescu a plecat de la echipă. Gigi Becali a anunțat că a reziliat contractul cu acesta, după ce i-a achitat 90.000 de euro pentru a se despărți.

Budescu are astfel mână liberă să plece în Turcia, acolo unde este așteptat de Marius Șumudică la Yeni Malatyaspor, în prima divizie. În total, pentru patru luni la FCSB, Budescu a încasat 150.000 de euro.

”Constantin Budescu a plecat deja, i-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat, a semnat rezilierea. Păi, cum să nu semneze? La 150.000 de euro pentru patru luni”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Budescu a încasat astfel 60.000 de euro, salarii, pentru patru luni jucate la FCSB, plus încă 90.000, pentru rezilierea contractului. La veniriea la FCSB, Budesccu a fost prezentat ca un adevărat ”superstar”, care însă nu a reușit să se impună în fața patronului.

Spotmedia anunță că mutarea la Yeni Malatyaspor e ca și făcută, urmând să colaboreze iarăși cu Marius Șumudică. La FCSB, Budescu a marcat un singur gol, din penalty, în 11 meciuri. A fost adus la echipă la dorința lui Edward Iordănescu, plecat între timp de la club.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!