Gica, rau patron ai :) Ce salariu are antrenorul Gica Hagi in acte la Viitorul: e cel mai prost platit din Liga I

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Septembrie 2018, 10:09

	Gica, rau patron ai :) Ce salariu are antrenorul Gica Hagi in acte la Viitorul: e cel mai prost platit din Liga I

Gica Hagi patronul i-a oferit lui Gica Hagi antrenorul salariul minim pe economie la Viitorul :)

UPDATE | Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a vorbit si el la Ora Exacta in Sport despre salariile de la club.

"Gica Hagi lucreaza pro-bono, ca sa zic asa.

La Viitorul, cel mai mare salariu este 5.000 euro. Iar acest lucru se traduce prin a plati performanta. Noi avem un sistem de plata in functie de performanta, platim calupuri de meciuri cu rezultate bune, platim calificarea in Play Off. Deci jucatorii isi pot majora veniturile daca fac performanta", a spus Cristian Bivolaru la PRO X.


Gica Hagi este antrenorul cu cel mai mic salariu din Liga I.

Patronul-antrenor al Viitorului si-a trecut in contract salariul minim pe economie, fiind angajat la club contra 1.900 lei brut pe luna. Net, suma inseamna putin peste 1.100 lei.

Prin comparatie, Nicolae Dica, antrenorul FCSB, incaseaza circa 10.000 euro lunar, in timp ce Dan Petrescu, inainte sa plece de la CFR, avea un contract incredibil de 700.000 euro pe an!

Spre deosebire de cei doi, Hagi nu antreneaza, insa, pentru salariul de la Viitorul, ci pentru ca, asa cum spune chiar el, iubeste fotbalul mai presus de orice. Planul sau este sa faca din Viitorul o echipa care sa produca fotbalisti si sa-i vanda pe bani multi.

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies