Gica Hagi intampina primele probleme in cazul fuziunii Viitorul - Farul! "Asta mi-am dorit sa fac, sa merg pe drumul meu"

Gica Hagi farul Ianis Zicu Liga 1 Viitorul Superliga Gica Hagi intampina primele probleme in cazul fuziunii Viitorul - Farul! "Asta mi-am dorit sa fac, sa merg pe drumul meu"
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 14 Iunie 2021, 22:29
Data actualizarii: Luni 14 Iunie 2021, 22:32

Fuziunea dintre Farul si Viitorul este foarte aproape de a fi realizata, dupa cum a anuntat si Gica Popescu.

Presedintele formatiei patronate de Gica Hagi si fost coleg in Generatia de Aur, Gica Popescu a spus ca toate formalitatile sunt destul de avansate si ca totul s-ar putea decide in cateva zile. Totusi, a venit si primul refuz, mai exact de la Ianis Zicu, tehnicianul care a pregatit-o pe Farul in liga secunda, care insa nu a acceptat propunerea lui Gica Hagi de a continua, in cazul in care lucrurile merg normal pana la capat.

"Lucrurile vor evolua si vor ajunge intr-o alta dimensiune pentru fotbalul romanesc. Am vorbit cu Gica Hagi, propunerea m-a onorat foarte tare. Era greu de refuzat, mi-a propus sa merg la Farul Constanta, pentru ca asa o sa se numeasca echipa, iar eu sa stau doi-trei ani. Fara sa fiu antrenor, deci nu as fi fost principal, dar sa stau, sa incep sa stau langa el si sa invat filosofia clubului pentru ca, in doi-trei ani, sa devin eu antrenor.

L-am refuzat, imi pare rau ca nu am mers alaturi de Gica Hagi, dar asta mi-am dorit eu sa fac, sa merg pe drumul meu si sa iau deciziile singur, asa simt ca e bine pentru mine. Desi proiectul de la echipa lui Gica Hagi insemna cel mai inalt nivel posibil pentru mine. Eu as fi fost antrenor in staff-ul domnului Hagi, el cred ca va fi antrenor, el e seful staff-ului, plus domnul Anghel, iar eu in staff-ul acela as fi fost si as fi invatat", a spus Ianis Zicu la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!