Gica Hagi eduard radaslavescu FCSB Superliga

Gică Hagi, impresionat de unul dintre mijlocașii centrali din Superliga: „Poate juca orice!”

Gică Hagi (57 de ani), managerul Farului Constanța, a folosit cuvinte mari la adresa unui fotbalist de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 18:54
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 18:59

Eduard Radaslavescu a semnat în această vară cu FCSB, fiind cedat de Farul Constanța în schimbul sumei de 700.000 de euro.

Deși nu a contat prea mult, deocamdată, în echipa lui Nicolae Dică, fiind folosit de șase ori din poziția de rezervă, Gică Hagi crede că lipsa de eficiență a fostului său jucător este cauzată de faptul că încă nu s-a adaptat.

Hagi, încrezător că Radaslavescu va ajunge mare

„Vă zic un singur lucru. A jucat în play-off anul trecut, cu cele mai bune echipe, și a câștigat. E un decar-optar complet. Așa l-am văzut eu cât a fost la mine. Răzvan Marin, Cicâldău, mijlocașii de la națională, o au grea cu el. La cum îl cunosc, vor avea o competiție foarte mare cu el în perioada următoare, 100% vă spun. 

E vorba de adaptare acum. Hazard era cel mai bun, dar la Madrid nu s-a adaptat. Dați-le timp copiilor, trebuie să se adapteze. Trebuie să îi dai curaj, încredere. Tu ești în spatele lui”, a spus Gică Hagi la Orangesport.

Calitățile lui Radaslavescu, evidenția de Hagi într-o discuție cu Bogdan Stelea

Bogdan Stelea a dezvăluit că a avut o discuție cu Gică Hagi, iar acesta i-a transmis că Radaslavescu poate juca pe orice poziție de la mijlocul terenului în sus.

„Eu, în vară, m-am întâlnit cu Hagi și am vorbit cu el. Mi-a spus că Radaslavescu poate să joace orice de la mijloc în sus. Orice! Mi-a zis că poate să joace orice. Inclusiv vârf!”, a spus Bogand Stelea la Digisport.

Modifică setările cookies