Nicolae Dica Conference League FCSB Conference League

„Cu Dică vorbim degeaba!” Ultima decizie majoră de la FCSB, ironizată de un fost stelist

Nicolae Dică (42 de ani) a decis să lase acasă o parte dintre titulari și va trimite pe teren echipa a doua în meciul Silkeborg din grupele Coference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 18:00
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 18:05

Vivi Răchită, fostul fundaș al Stelei în 3 mandate (1989-1990, 1996-1998, 2002-2004), a fost întrebat cum crede că va arăta primul „11” al FCSB în partida cu Silkeborg, iar acesta a ales să răspundă cu o ironie la adresa „roș-albaștrilor”.

Răchită a spus că la o astfel de întrebare nu ar putea răspunde decât Gigi Becali, insinuând că Nicolae Dică, antrenorul vicecampioanei are rol mai mult „decorativ” la echipă.

Vivi Răchită, ironii la adresa FCSB-ului

„Care sunt titularii la FCSB? Trebuie să-l întrebăm pe Gigi Becali. Dacă vorbim cu Dică, vorbim degeaba. Eu cred că este o greșeală de strategie. Noi, cei din fotbal, spunem că cel mai bun antrenament este jocul.

Nu înțeleg de ce i-au lăsat pe acești jucători acasă, pentru că nu sunt foarte obosiți, n-au făcut nu știu ce efort. Un joc în Danemarca, la Silkeborg, i-ar fi ajutat mai mult decât să rămână acasă, probabil cu un preparator fizic. Sunt convins că nu se vor antrena 100%”, a spus Vivi Răchită, potrivit Digisport.

FCSB s-a deplasat în Danemarca, acolo unde o va întâlni joi, de la ora 19:45, pe Silkeborg, în Grupa B a Conference League. Meciul va putea fi urmărit în direct pe PRO ARENA și pe VOYO.

FCSB poate ajunge pe ultimul loc în grupă

FCSB a strâns doar un punct după primele două meciuri din grupe și poate ajunge pe ultimul loc în grupă dacă va fi învinsă de Silkeborg.

West Ham United ocupă primul loc în clasament, cu 6 puncte, urmată de RSC Anderlecht, 4 puncte, FCSB, 1 punct, Silkeborg IF, 0 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!