Silkeborg - fcsb FCSB Nicolae Dica Conference League

Silkeborg - FCSB, pe PRO ARENA și VOYO | Nicolae Dică a titularizat un fotbalist care nu a mai jucat de cinci luni! 

Silkeborg - FCSB se vede în direct pe PRO ARENA și VOYO.ro, de la ora 19:45.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 18:40
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 20:08

FCSB s-a deplasat în Danemarca fără șapte dintre titularii echipei. Din cauza startului slab de sezon din Superliga, Gigi Becali vrea să acorde proritate campionatului, astfel că o parte dintre titulari au fost menajați.

Dumiter joacă din nou pentru FCSB după cinci luni

Astfel, în echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Silkeborg se regăsesc jucători precum David Miculescu, Bogdan Rusu sau Andrei Dumiter. Ultimul nu a mai jucat din luna mai, din cauza unei accidentări.

Echipa de start a FCSB-ului: Târnovanu - Boboc, Dawa, Haruț, Pantea - Dulca, Oaidă - Miculescu, Dumiter, Octavian Popescu - Rusu

Rezerve: Vlad - Crețu, Stoica, Bouhenna, Musi, Șerban, Radaslavescu

Florinel Coman, Darius Olaru, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Risto Radunovic, Andrei Cordea și Andrea Compagno sunt fotbaliștii pe care tehnicianul a decis să îi odihnească pentru duelul din Danemarca. Pe lângă ei, la Berceni au rămas și Billel Omrani și Boban Nikolov, jucători care nu se află pe lista UEFA a FCSB-ului. 

Duelul dintre Silkeborg și FCSB va fi condus de la centru de o brigadă din Ucraina

Arbitrul ucrainean Mikola Balakin va conduce meciul pe care FCSB îl va susţine în deplasare cu formaţia daneză Silkeborg, joi, de la ora 19:45, pe Silkeborg Stadium, în Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League.

Arbitri asistenţi au fost nominalizaţi Viktor Nîjnik şi Oleksandr Korniko, iar al patrulea oficial va fi Iaroslav Kozik. Prezența lui Balakin (31 ani) la centru va însemna o premieră pentru fotbalul din țara noastră, deoarece acesta va conduce pentru prima oară un joc al unei echipe româneşti.

West Ham United ocupă primul loc în clasament, cu 6 puncte, urmată de RSC Anderlecht, 4 puncte, FCSB, 1 punct, Silkeborg IF, 0 puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies