Gica Hagi, aproape de inca un tun pe piata transferurilor! Viitorul a primit o noua oferta din Italia si isi poate asigura bugetul

Gica Hagi, aproape de inca un tun pe piata transferurilor! Viitorul a primit o noua oferta din Italia si isi poate asigura bugetul

Gica Hagi pregateste un nou transfer tare.

Gica Hagi continua sa produca jucatori la academia sa, iar promovarea lor la varste fragede in echipa Viitorului ii "arunca" in atentia unor cluburi importante din Europa.

Este si cazul tanarului Dragos Nedelcu, fotbalist in varsta de doar 18 ani, despre care presa din Italia anunta ca e aproape de un transfer la AS Roma.

Potrivit Il Sussidiario, Nedelcu este pe cale sa ia drumul Peninsulei, intr-o afacere care s-ar cifra la 1.000.000 euro.

Nedelcu a fost promovat de Gica Hagi in prima echipa a viitorului la varsta de doar 16 ani, iar acum, cand a implinit 18, poate ajunge la una dintre echipele de traditie ale fotbalului european - AS Roma.

Al 3-lea care ia drumul Italiei, urmeaza Ianis?

Plecarea lui Dragos Nedelcu la Roma reprezinta al treilea transfer important al Viitorului in fotbalul italian.

Gica Hagi i-a mai vandut pe Mihai Balasa, in urma cu un an si jumatate, la Roma, dar si pe Alexandru Mitrita, vara aceasta, la Pescara, obtinand sume importante in schimbul lor.

De asemenea, Hagi a mai obtinut sume frumusele din vanzarile unor fotbalisti crescuti la academie si promovati la Viitorul, fiind in acest moment patronul unuia dintre cele mai profitabile cluburi din fotbalul romanesc.

Interesant este si faptul ca, pe langa Nedelcu, Balasa ori Mitrita, in Italia poate ajunge si Ianis Hagi. Jurnalistii peninsulari au anuntat inca de acum luni bune ca Ianis Hagi, fiul legendarului international roman, este monitorizat de Fiorentina, echipa care si-a manifestat chiar interesul pentru el.

Ianis, in varsta de 16 ani si 10 luni, a ramas pentru moment la Viitorul, unde a jucat deja doua meciuri ca titular in acest sezon.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies