Liga 1

Gică Hagi a primit o veste excelentă! Când va fi gata noul stadion din Constanța

Farul, clubul lui Gică Hagi, așteaptă cu nerăbdarea construirea noului stadion din Constanța.    
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 09:40
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 09:43

După victoria cu Rapid, scor 2-0, Hagi a anunțat că Primăria Constanța a aprobat demolarea stadionului Farul. Ulterior, în acel loc va fi construită o arenă ultramodernă, cu o capacitate de 18.000 de locuri.

Gică Hagi, detalii despre noul stadion din Constanța

"Regele" este încrezător că noul stadion va putea fi dat în folosință în cel mult doi ani.

"Noi suntem într-un proces de a construi o echipă competitivă, de a ne dezvolta. Nu e doar echipa de seniori, avem academie, avem bază sportivă, avem de cosntruit, de terminat clădiri, de muncă în multe segmente. Avem Centrul de Copii și Juniori, suntem pe primul loc la toate categoriile, deci muncim mult, producem. Nu mai avem 200 de copii, avem 600.

De aceea am vorbit de acel proiect care există aici, de construirea stadionului. Așteptăm, suntem nerăbdtări să ne aprobe și să facem stadionul. Primăria am înțeles că a dat undă verde la demolare, a fost de acord cu toate. Să vină și stadionul peste maximum doi ani și să avem echipă frumoasă pentru mult timp de acum încolo. Cu mine, fără mine, cu cine o fi, dar ideea mea e să construiesc o echipă competitivă pentru dobrogeni și să ne bucurăm de fotbal", a spus Gică Hagi.
 
Farul, formația patronată de Hagi, își dispută partidele de pe teren propriu la Ovidiu, dar așteaptă ca factorii de decizie din Constanța să pună cât mai repede bazele unui stadion modern. 
 
Noul complex sportiv din Constanța prevede, pe lângă arena de fotbal, construirea unei arene de tenis și anexe, piste de atletism și un centru sportiv pentru recuperare, refacere și cantonament, anunța Consiliul Județean Constanța, în luna august.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies