Liga 1

Hagi, încântat de jocul echipei în victoria cu Rapid: "Unul dintre cele mai bune meciuri de ceva vreme"

Farul Constanța s-a impus cu 2-0 în partida cu Rapid și a urcat pe podium în clasamentul Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 00:02
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 00:11

Tehnicianul constănțenilor a declarat la finalul meciului că a fost mulțumit de prestația echipei sale, felicitându-i pe jucători pentru ceea ce au arătat pe teren.

"E un meci mare, foarte bun făcut de noi atât ofensiv, cât și defensiv. I-am pus în criză de spațiu și timp fără minge, iar cu mingea am făcut unul dintre cele mai bune meciuri. Sunt mulțumit de toți, stăm bine, mă bucur pentru ei. Adversarul a fost foarte bun, cred că nicio echipă nu i-a pus așa în dificultate, am dominat la toate capitolele.

Totul a fost la noi, a depins doar de noi. Avem și bancă, ne vin și ceilalți jucători care au fost accidentați. Întâlnim echipe puternice, dar și noi suntem puternici. Trebuie să controlăm, aici e bucuria mea, că astăzi am avut controlul jocului.", a declarat Gheorghe Hagi la DigiSport. 

Gheorghe Hagi, despre situația de la echipa națională
 

"Nu sunt eu în măsură să judec. România are antrenori foarte buni, trebuie să construiască o echipă puternică. Oricine ar veni, trebuie construită o echipă competitivă, care să aducă calificări. Presiunea trebuie să motiveze antrenorii și jucătorii. Dacă tu nu te simți puternic, credeți că vine din altă parte?", a spus tehnicianul. 

Modifică setările cookies