Gica Hagi Adi Petre Dragos Nedelcu FCSB Gigi Becali Liga 1

Gică Hagi a demontat două teorii ale lui Gigi Becali într-un minut: "Nici dacă mă bați nu îl bag fundaș!"

Farul este aproape de play-off în acest sezon, iar Gică Hagi mizează pe mai mulți jucători trecuți pe la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Februarie 2022, 20:40
Data actualizarii: Sambata 12 Februarie 2022, 20:41

În această iarnă, Farul i-a readus la echipă pe Dragoș Nedelcu, împrumutat de la FCSB, și pe Gabriel Iancu, transferat temporar de la Akhmat Grozny. De asemenea, un alt fost jucător de la FCSB, Adrian Petre, a fost adus în vară, după ce cariera sa a luat-o la vale în urma perioadei petrecute la formația bucureșteană.

Două teorii ale lui Gigi Becali, demontate de Gică Hagi

La conferința de presă de după meciul cu FC Voluntari, scor 3-0, Gică Hagi a demontat două teorii ale lui Gigi Becali, cel care a pus constant presiune pe Adrian Petre și l-a cedat în Italia după doar șase luni. De asemenea, "Regele" a subliniat că Dragoș Nedelcu "nu este niciodată fundaș central", așa cum a insistat patronul bucureștenilor, ci mijlocaș la închidere.

"L-am felicitat pe Adi Petre. El a avut răbdare, din prima zi i-am zis că genul lui de jucător trebuie să aibă răbdare și să nu se pună presiune pe el. Noi, timp de șase luni, nu punem presiune. Au trecut cele șase luni în care pot lăsa de la mine, dar acum trebuie să demonstreze și să fie pregătit. Voi vedea ce formulă găsesc, toți trei atacanții sunt în formă și sunt buni.

Nedelcu a încercat. N-avem de ce să punem presiune pe Nedelcu și pe Iancu. Ei au lipsă de meciuri, n-au ritmul jocului și s-a văzut, dar voință, dorință și calitate tehnică au. Nede a stat bine, e închizător bun, are pasă bună, are construcție bună, stă bine în teren. E mijlocaș, niciodată fundaș! Eu nu-l bag fundaș nici dacă mă bați. Manea e fundaș central, din punctul meu de vedere. Așa au crescut, eu îi cunosc bine. Nedelcu e mijlocaș central toată ziua și poate cel mai bun din România, se bate cu Tudor Băluță", a spus Gică Hagi.

  • 7 goluri în 22 de meciuri a strâns Adi Petre la Farul
  • 3 goluri în 16 jocuri a marcat Petre la FCSB

Nedelcu a evoluat ca mijlocaș defensiv atât în prima perioadă petrecută sub comanda lui Gică Hagi, cât și la FCSB, însă patronul Gigi Becali a decis la începutul anului 2020 să-l reprofileze și să-l utilizeze ca stoper.

De altfel, presa din Germania a scris că Dragoș Nedelcu nu a reușit să se impună la Fortuna Dusseldorf pentru că a fost folosit greșit, în poziția de fundaș central.

"Pe Dragoș Nedelcu îl facem fundaș central! Avem prea mulți jucători la mijloc și trebuie să facem loc tuturor tinerilor.

Trebuie să joace fundaș central. Sunt sigur că poate. Are valoare. Vom vedea dacă ne înșelăm sau nu!", spunea Becali, în 2020.

Modifică setările cookies