Mihai Stoica FCSB - Dinamo 6-0 Fotbal intern

Mihai Stoica, după FCSB - Dinamo 6-0. Nu "lovește" în rivali și dă timpul înapoi: "Mi se pare că eram imatur.Ca să nu zic prost!"

Oficialul roș-albaștrilor a reacționat "la rece" după victoria din etapa a opta, de duminică seara, FCSB - Dinamo 6-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 10:45
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 11:06

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1, arbitrat de Istvan Kovacs. Au marcat: Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

Managerul FCSB, Mihai Stoica, a avut o reacție ironică la finalul partidei, când a intrat pe teren cu două prosoape, unul roșu și altul albastru, dar luni dimineața a construit pe pagina sa de Facebook un mesaj elegant.

  • Mihai Stoica

A făcut referire la situația în care se află Dinamo, argumentâdu-și optica pe care o are în privința clubului din Ștefan cel Mare, dar a făcut trimiteri și către modul în care reacționa în trecut, după victorii sau eșecuri. 

Stoica susține că era imatur când declanșa cascada de ironii la adresa rivalilor din campionat. Iată mesajul postat de oficialul vicecampioanei:

1. Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut. Problemele pe care le are Dinamo sunt grave şi pot surveni oriunde şi oricând. Sper să reuşească să se salveze şi chiar sunt convins că o vor face cu noile achiziţii şi cu suporterii atât de aproape. Liga 1 ar fi Liga 0 fără Steaua, Dinamo şi Rapid. Cei peste 70.000 de spectatori de la primele două derby-uri (chiar cu teste şi restricţii) o confirmă.

2. Una e să răspunzi cu o ironie la înjurături grobiene în febra jocului, alta să continui cu mişto-uri ieftine la rece. Am făcut-o în trecut şi, când citesc acum ce scriam, nu mi se mai pare că eram aşa haios. Mi se pare că eram imatur. Ca să nu zic prost.

3. Suntem la 9 puncte de CFR, la 5 de alte două echipe şi - probabil, după meciurile de azi - în afara playoff-ului. Nu-i avem pe Coman şi Tănase, iar Budescu are nevoie de timp. Nu prea ne arde de ironii. Să te bucuri în vestiar după ce ai făcut istorie în derby e cât se poate de logic. Dar e suficient.

Prefer să-i felicit pe toţi cei care au contribuit la cea mai mare diferenţă de scor din istoria eternului derby (jucători, antrenori, toţi membrii staff-ului, cei care au contribuit substanţial din Peluza Nord şi tribune şi să sper că e noul început pe care suflarea stelistă îl aştepta”, a reacționat Stoica, pe Facebook.

Modifică setările cookies