GENIAL! 4 echipe din Europa se LUPTA pentru capitanul Stelei! Bourceanu este la un pas sa plece de la Steaua! Care sunt detaliile:

Autor: Sport.ro
Luni 19 August 2013, 12:23

	GENIAL! 4 echipe din Europa se LUPTA pentru capitanul Stelei! Bourceanu este la un pas sa plece de la Steaua! Care sunt detaliile:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Bourceanu a demonstrat, mai ales in ultimele luni, ca este cel mai bun om din linia mediana a Stelei. Capitanul Stelei joaca bine la recuperare, isi pune colegii din atac in situatii bune si pare mereu mintea limpede care coordoneaza jocul.

Asta a facut ca nu mai putin de patru cluburi europene sa-l doreasca:

- Fiorentina: il voia in urma cu mai multe saptamani, suma fiind de pana in 4 milioane de euro. Acolo, Montella il cere la mijloc, pentru planurile europene din acest sezon

- Kuban Krasnodar este un club interesat, de asemenea

- Feyenoord, cu antrenorul Koeman, ar plati aproximativ 3 milioane de euro pentru el, scrie si presa din Olanda. Unul dintre motivele este startul dezastruos de sezon: trei infrangeri din trei meciuri

- Stuttgart este ultimul club. Impresarul sau ia in calcul oferta, insa cele 1,8 milioane de euro reprezinta prea putin pe langa cele aproximativ 4 milioane de euro, cu cat ar vrea sa-l dea Becali. Dupa 5-1 cu Steaua, din sezonul trecut, antrenorul Labbadia spunea: "Chiar daca am castigat la scor, vreau sa-l remarc pe capitanul Stelei". Tot el este si in prezent antrenorul nemtilor.

Ce face Bourceanu? (10843 voturi)
 
Ramane la Steaua! E un jucator genial!
60.76%
6588 voturi
 
Stuttgart, clar! Merita transferul!
8.72%
945 voturi
 
Fiorentina e destinatia, Italia i se potriveste perfect!
17.11%
1855 voturi
 
Cele 4 echipe nu sunt pentru el! El merita mult mai mult!
13.42%
1455 voturi
CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT