"Joaca Steaua zici ca-i Barcelona" NU mai este o gluma! Stelistii anunta SHOW in Liga 1! Ce spun despre meciul cu Legia, de miercuri:

Autor: Sport.ro
Duminica 18 August 2013, 20:30

	"Joaca Steaua zici ca-i Barcelona" NU mai este o gluma! Stelistii anunta SHOW in Liga 1! Ce spun despre meciul cu Legia, de miercuri:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Steaua a batut-o cu 3-0 pe Cfr Cluj, iar Reghecampf cel mai fericit antrenor. CFR-ul are un adevarat complex in fata Stelei. De la revenirea in prima Liga, Steaua a fost cel mai dificil adversar pentru CFR Cluj. Cu toate ca au in palmares 3 titluri in ultimii ani, CFR-ul nu a putut trece niciodata de Steaua, in deplasare.

Singura data cand CFR Cluj a invins-o pe Steaua a fost in noiembrie 2005, cand Clujenii au castigat cu 1-0.
Reghecampf poate fi numit linistit nasul CFR-ului. Are 3 victorii si un egal din 4 meciuri. (11/12: CFR-Chiajna 2-4; 12/13, Steaua-CFR 1-0; 12/13, CFR-Steaua 0-0; 13/14, Steua-CFR 3-0)

Duckadam: "Steaua a inceput sa joace ca Barcelona in vremea lui Guardiola"
Am crezut ca CFR ne va pune probleme, dar n-a fost asa. Cred ca rezultatul trebuia sa fie mai categoric. Steaua a dovedit inca o data ca nu are adversar pe masura.

Steaua a inceput sa joace ce juca Barcelona in vremea lui Guardiola, un joc in viteza si direct pe poarta. Este bine ca Piovaccari a inceput sa marcheze inca un gol, dar inca nu a ajuns sa joace ceea ce se vrea antrenorul. Este foarte bine ca Tanase are moralul ridicat, a si marcat si speram sa o faca si cu Legia. Este la cel mai ridicat nivel de cand a venit la Steaua.“, a declarat Duckadam la radio Sport Total FM.

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT