Petrolul Ploiesti - FC Arges Garita Superliga Superliga

GALERIE FOTO Garita, intervenție "bizară" la Meijers. Fotbalistul argeșenilor a încercat o foarfecă, dar s-a ales cu un cartonaș galben

Garita a fost aproape să provoace o accidentare cumplită.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 19:48
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 19:44

În minutul 50, FC Argeș anunța un atac periculos, plecat din banda stângă. Garita a primit o centrare bună, însă a stat cu spatele la poartă.

În acest sens, fotbalistul piteștenilor a ridicat privirea și s-a aruncat pe spate, încercând o reluare din foarfecă, dar l-a lovit pe Meijers, fundașul Petrolului.

Stoperul "lupilor galbeni" a fost aproape de a încasa o lovitură în cap și a căzut imediat pe jos. Arbitrul a oprit jocul și i-a arătat lui Garita cartonașul galben.

Statisticile primei reprize din Petrolul - FC Argeș

Petrolul Ploiești a fost condusă la capitolul posesie. Piteștenii au avut un procent de 55%, în timp ce "lupii galbeni" s-au mulțumit doar cu 45%.

În ce privește ocaziile de gol, formația dirijată de Nae Constantin a avut doar patru, iar FC Argeș a fost periculoasă în cinci rânduri.

La capitolul șuturi pe poartă, ambele echipe au fost la egalitate. Atât la Petrolul, cât și la piteșteni, portarii au intervenit doar de două ori decisiv.

Modifică setările cookies