Liga 1

Anunt de ultima ora: au pus tabela de ultima generatie si nocturna e aproape gata! Cum arata noul stadion Steaua, bijuteria de 100 de milioane de euro

Stadionul din Ghencea este aproape finalizat si e o chestiune de cateva saptamani pana se va monta gazonul.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Mai 2020, 17:52
Data actualizarii: Sambata 23 Mai 2020, 18:05

Stadionul din Ghencea se apropie cu pasi repezi de finalizare si noi detalii au aparut astazi pe pagina de Facebook a echipei armatei. Arena prinde tot mai mult contur si in pozele postate se poate observa cum tabelele au fost montate si nocturna e aproape gata.

"Stadionul Steaua se apropie de finalizare cu pasi repezi. Daca scaunele au fost montate in proportie de 90%, iar vineri a inceput montarea fotoliilor de la VIP, cele doua tabele de marcaj, de la Peluza Nord si de la Peluza Sud, au fost montate in proportie de 100%. De asemenea montarea instalatiei de nocturna a ajuns la 70%, dar pana la primele teste vor trebui sa mai treaca multe saptamani.", a aparut pe pagina de Facebook a Stelei.

Stadionul este un subiect continuu de conflict intre tabara FCSB si tabara CSA, dupa ce oficialii armatei au spus ca Becali nu are ce cauta in Ghencea. Finantatorul FCSB nici nu percepe acest lucru, mai ales dupa ce a fost interzis si pe Arcul de Triumf.

"Administrarea unui astfel de obiectiv este foarte costisitoare. Eu cred ca proprietarul stadionul, in speta MaPN trbuie sa gaseasca diferite modalitati pentru a gasi bani pentru administrarea stadionului. Eu nu vad cum ar putea scoate MaPN bani din organizarea meciurilor de Liga a 3-a, Liga a 2-a. Acest stadion nu trebuie sa fie un centru de cost ci un centru de profit. Ambitiile acestea.. nu le vad rostul pentru ca o echipa care poatre sa aduca bani, astfel incat costurile de intretinere sa fie mici, nu vad rostul unor  ambitii de genul asta. Si echipa nationala ar putea juca acolo", a declarat Gica Popescu, la PRO X.

Modifică setările cookies