Gabi Balint Eugen Neagoe Laurentiu Reghecampf Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga

Gabi Balint intervine: "Știi de ce a plecat Neagoe de la Craiova? Îți spun eu!"

Universitatea Craiova a decis să renunțe la Eugen Neagoe după doar două etape scurse din acest sezon, iar Mihai Rotaru a bătut palma în aceeași zi cu Laurențiu Reghecampf.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iulie 2023, 20:02
Data actualizarii: Marti 25 Iulie 2023, 20:02

La câteva ore după remiza cu Oțelul Galați (0-0), din etapa a doua, Universitatea Craiova a luat decizia de a se despărți de Eugen Neagoe. Mihai Rotaru a început imediat negocierile cu Laurențiu Reghecampf și a ajuns la un acord pentru revenirea tehnicianului pe banca tehnică.

Gabi Balint intervine: "Știi de ce a plecat Neagoe de la Craiova? Îți spun eu!"

Gabi Balint, fost antrenor la Universitatea Craiova, consideră că Mihai Rotaru a luat această decizie după doar două etape pentru că nu avea un acord cu Laurențiu Reghecampf înainte de startul sezonului.

De asemenea, fostul mare jucător al Stelei spune că jocul Universității Craiova din acest start de sezon nu a arătat rău și nu acesta ar fi motivul pentru Eugen Neagoe a fost demis.

"Au mai fost schimbări rapide de antrenor, dar e curios de ce s-a întâmplat acum. De ce nu s-a întâmplat în vară dacă au fost nemulțumiri?

Iar după două etape, hai să fim sinceri, echipa n-a arătat un joc slab, ci a fost un joc bun. Știi de ce? Îți spun eu. S-au înțeles cu Reghe acum și trebuia să ia hotărârea acum. Asta a fost!", a spus Gabi Balint, la Digisport.

Laurențiu Reghecampf a mai pregătit-o pe Universitatea Craiova în sezonul 2021/2022. A preluat echipa din etapa a treia și a încheiat campionatul pe locul 3. Ulterior, tehnicianul a decis să plece la Neftchi Baku, în Azerbaidjan, unde a rezistat un singur sezon.

  • 45 de meciuri a strâns Reghecampf la Universitatea Craiova în precedentul mandat: 24 de victorii, 8 remize, 13 înfrângeri
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!