Laurentiu Reghecampf Gica Craioveanu Universitatea Craiova Superliga

Prima reacție după revenirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) este noul antrenor al Universității Craiova. Tehnicianul îl înlocuiește pe Eugen Neagoe, demis astăzi.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iulie 2023, 17:59
Data actualizarii: Marti 25 Iulie 2023, 17:57

La câteva ore după remiza cu Oțelul Galați (0-0), din etapa a doua, Universitatea Craiova a luat decizia de a se despărți de Eugen Neagoe. Mihai Rotaru a început imediat negocieril cu Laurențiu Reghecampf și a ajuns la un acord pentru revenirea tehnicianului pe banca tehnică.

Gică Craioveanu: "Reghecampf a făcut o treabă bună la Craiova. De aceea l-a vrut Mihai Rotaru"

Gică Craioveanu, cel care ocupa postul de director de imagine la Universitata Craiova până în urmă cu câteva zile, recunoaște că a fost surprins de plecarea lui Eugen Neagoe și explică motivele pentru care Mihai Rotaru a decis să mizeze din nou pe mâna lui Reghecampf.

"Sunt de acord cu lumea care spune că a fost un meci slab, modest cu Dinamo. S-a câștigat meciul datorită experienței și a jucătorilor decisivi, cum a fost Mitriță în acest caz. Aseară am făcut un meci foarte bun, au fost trei ocazii uriașe, trei bare. A fost un fotbal cursiv, dar asta e. S-a hotărât de comun acord, așa am înțeles. Pentru mine e o surpriză.

Se pare că va fi Reghe 99% sau 100%. Făcuse o treabă bună atunci când a fost la noi și sper să fie din nou inspirat. Până la urmă, depinzi de inspirație în fotbal. Eu cred că cea mai importantă variantă a fost Reghe și foarte puțin s-au luat în calcul celelalte variante. Repet, Reghe a făcut o treabă foarte, foarte bună ultima oară când a fost antrenor și pe toți ne-a surprins că a plecat.

D-asta consider că Mihai Rotaru a decis ca Reghe să revină. Echipa lui știai ce joacă, era o echipă de autor, cu personalitate, cu jucători pe care îi vedeai că voiau. Sper să facă o treabă bună pentru că e un an foarte important pentru noi", a spus Gică Craioveanu, la Digisport.

Laurențiu Reghecampf a mai pregătit-o pe Universitatea Craiova în sezonul 2021/2022. A preluat echipa din etapa a treia și a încheiat campionatul pe locul 3. Ulterior, tehnicianul a decis să plece la Neftchi Baku, în Azerbaidjan, unde a rezistat un singur sezon.

45 de meciuri a strâns Reghecampf la Universitatea Craiova în precedentul mandat: 24 de victorii, 8 remize, 13 înfrângeri

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!