VAR FRF Liga 1 LPF rotaru Superliga Furtuna creata in Liga 1 pe tema VAR-ului, dezbatuta de finantatorii echipelor! "Mi se pare delicat sa platesti tu, dar altul sa gestioneze banii!"

Furtuna creata in Liga 1 pe tema VAR-ului, dezbatuta de finantatorii echipelor! "Mi se pare delicat sa platesti tu, dar altul sa gestioneze banii!"

In Liga 1 continua scandalul pentru implementarea arbitrajului video. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Februarie 2021, 12:05
Data actualizarii: Duminica 28 Februarie 2021, 12:48

LPF si FRF sunt intr-un razboi total, iar curiozitatea este cine va suporta costurile noii tehnologii. Finantatorul de la Botosani, Valeriu Iftime, a declarat ca Liga este respunzatoare pentru neimplementarea sistemului, iar acum, Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a reactionat si el. 

"VAR-ul e un 'must'. Toata lumea trebuie sa se concentreze in aceasta directie. Cluburile si-au manifestat public dorinta, intentia si sprijinul. O sa fie si o intalnire cu toti presedintii de club la LPF.

Pentru instruirea arbitrilor e dificil ca LPF sa plateasca. CCA se afla in subordinea FRF, este greu ca unul sa plateasca si altul sa instruiasca. Dar LPF trebuie sa contribuie la implementarea VAR.

Mi se pare delicat sa platesti tu la instruirea arbitrilor, dar altul sa gestioneze banii. Liga trebuie sa atraga fonduri pentru utilare, infrastructura etc, iar FRF trebuie sa faca ce face de obicei, sa instruiasca arbitrii, adica CCA sa o faca", a spus Mihai Rotaru la Digisport.

Cei de la LPF au declarat ca pot pune de dispozitie tehnica, insa FRF a sustinut ca nu are banii necesari pentru a acoperii costurile instruirii arbitrilor, adica mai mult de 500 de mii de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!