FRF a respins astazi un candidat pentru alegerile din 5 martie! Cei 6 candidati care se bat pentru locul lui Sandu:

FRF a respins astazi un candidat pentru alegerile din 5 martie! Cei 6 candidati care se bat pentru locul lui Sandu:

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Candidatura fostului fotbalist Octavian Popescu la presedintia FRF a fost respinsa, vineri, de comisia de validare, deoarece acesta nu a putut face dovada ca este propus de un membru afiliat.

Popescu a explicat ca a dorit sa arate acest act numai la alegeri, deoarece nu voia ca gruparea care l-a propus sa aiba de suferit din cauza unor eventuale represalii pana atunci si nici sa se faca presiuni asupra acestui club pentru a-i retrage sprijinul acordat.

Vineri, au fost validate candidaturile fostului presedinte al cluburilor Ceahlaul, FCM Bacau si Poli Timisoara, Gheorghe Chivorchian, fostului presedinte al CCA Vasile Avram si fostului fotbalist Marcel Puscas.

Chivorchian a fost reprezentat in fata Comisiei de validare a candidaturilor de un avocat, la fel Marcel Puscas, iar Vasile Avram a fost reprezentat de fiul sau, Marius Avram.

Un alt candidat, Paul Zarna, este racit si nu a fost prezent la sediul FRF. El ar putea primi un alt termen pentru validare.

Joi, au fost validate trei dosare, cele ale candidatilor Gheorghe Popescu, Razvan Burleanu si Sorin Raducanu. Astfel, numarul candidatilor care isi vor "disputa" la 5 martie postul de presedinte al FRF, in cadrul Adunarii Generale a forului, a ajuns la sase.

Sursa: MEDIAFAX
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies