OFICIAL: Danciulescu este noul director GENERAL al lui Dinamo! Atac pentru Reghe: "Modestia e un atribut al oamenilor de calitate!"

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Negoita a numit un nou direct general la Dinamo: legendarul Ionel Danciulescu.

Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa, la care au luat parte patronul Negoita, noul director general - Danciulescu si antrenorul lui Dinamo - Flavius Stoican.

Pe langa planurile lui Danciulescu, patronul l-a atacat la Reghecampf pentru remarcile pe care le-a facut despre Dinamo.

"E o noua provocare. Sunt convins ca trebuie sa muncesc mult mai mult decat am facut-o ca jucator. Trebuie sa am grija zi de zi pentru obiectivele pe care le avem la Dinamo. Pe langa domnul Negoita si mister Flavius Stoican, sunt si oamenii care reprezinta Dinamo si suntem o mare echipa, care vom avea grija sa repunem Dinamo pe harta fotbalului romanesc.

Eu am crescut aici, cu mentalitatea de invingator. Acesta este scopul nostru, de a face lucrurile pentru ca Dinamo sa iasa in castig. Toti trebuie sa fim un tot unitar. Vreau sa implementam spiritul lui Catalin Haldan celor care joaca sau care vor juca la Dinamo. Suntem intr-un proces de reconstructie, suntem pe un drum bun, avem incredere ca vom reusi in acest proiect. Avem putin nevoie de timp, dar avem incredere ca vom fi din nou in topul fotbalului din Romania", spus Danciulescu.

Antrenorul Stoican a continuat:

"Noi vom lua din aceste lucruri doar ce ne poate ajuta ca sa castigam meciurile care urmeaza. Eu nu as vorbi niciodata asa despre un om care face aceeasi meserie ca mine, nici despre jucatorii mei, nici despre altii. Nu cred ca e normal asa ceva. Asta ne va ambitiona, ne va motiva in continuare", cu referire la cuvintele lui Reghecampf despre Dinamo.

Ce a spus antrenorul Stelei despre Dinamo - VIDEO AICI

"Modestia este un atribut al oamenilor de calitate. Cred ca va evita pe viitor genul asta de declaratii neinspirate. Ce a facut Reghe la Steaua poate sa faca aproape oricine. Cu bani multi poti face orice, interesant e ce poti face cu bani putini. Spre deosebire de altii, noi ne vedem lungul nasului. Reghecampf mai are multe de dovedit ca antrenor, dincolo de performantele pe care le-a avut. Stim cum functioneaza treburile pe plan intern. Am vazut ce a facut el in Liga Campionilor... Modestia e un atribut al oamenilor de calitate", a spus si patronul din Dinamo, Ionut Negoita.

Steaua si Dinamo se intalnesc in meciul direct pe 1 martie, in Liga I.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Ce țări sunt plasate în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies