Fotbalistul de națională anunță că vrea să joace pentru U. Craiova, sub comanda lui Costel Gâlcă 

Universitatea Craiova Costel Galca Denil Maldonado Superliga Romaniei Superliga Costel Gâlcă / Foto: Gabi Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 22:25
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 22:26

Fotbalistul a anunțat că vrea să joace pentru Universitatea Craiova în Conference League.

Universitatea Craiova a parafat o mutare interesantă în perioada de mercato din iarnă. Mihai Rotaru îl aducea sub formă de împrumut, pentru un an, pe fundașul central Denil Maldonado, în vârstă de 26 de ani, înalt de 1.83 m.

Deși nu a jucat în ultimele meciuri ale sezonului trecut de Superliga României, apărătorul vrea să ducă acordul de împrumut cu oltenii până la final, până în iarnă, pentru că este entuziasmat de ideea de a evolua în cupele europene, având ocazia să bifeze prima apariție de acest fel, în Conference League.

  • Costel Gâlcă / Foto: U Craiova

Denil Maldonado vrea să continue la U. Craiova

În presa din Honduras, Denil Maldonado și-a spus planurile de viitor.

(...) ”mai am șase luni de contract și sunt motivat pentru că o să jucăm în Conference League”, a transmis fundașul în vârstă de 26 de ani în presa din țara natală.

Denil Maldonado, al doilea căpitan al naționalei din Honduras

Stoperul era al doilea căpitan al naționalei din Honduras când a venit la Universitatea Craiova și evoluează în Bănie sub formă de împrumut timp de un an, cu opțiune pentru un transfer definitiv, acordul inițial fiind valabil până în iarnă.

Fundașul are 29 de partide și a marcat un gol pentru naționala țării sale. De-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist, a mai evoluat la FC Motagua, Pachuca, CD Everton și Los Angeles, iar la Craiova ajuns de la formația honduriană Montagua.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!