Dinamo face primul transfer al verii! Vine din Germania

Dinamo darius ghindovean Munster Superliga Darius Ghindovean (dreapta) va fi noul jucător al lui Dinamo / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 21:52
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 21:53

Dinamo va rezolva primul transfer, înainte de plecarea în primul cantonament al verii, cel de la Brașov.

Darius Ghindovean (22 de ani) va fi primul jucător care va semna cu Dinamo în această fereastră de mercato, anunță publicația GSP.ro.

Darius Ghindovean e primul transfer al verii la Dinamo

Mijlocașul vine din Germania, de la Munster, echipă care a reușit să promoveze în Zweite Bundesliga la finele sezonului recent încheiat.

Ghindovean are în CV mai bine de opt ani în fotbalul german, unde a făcut și junioratul. Din 2020 a evoluat pentru echipa de seniori a lui MSV Duisburg, fosta echipă a lui Claudiu Niculescu, iar din 2022 evoluează pentru cei de la Munster.

În sezonul precedent, mijlocașul a prins 12 meciuri pentru Munster, reușind să marcheze de patru ori și să ofere o pasă decisivă.

Dinamo și-a anunțat obiectivul pentru sezonul 2024-2025

Acționarii din Red&White, prin vocea lui Eugen Voicu, anunță că Dinamo va ținti o clasare în zona locurilor de play-off la finalul sezonului regulat 2024-2025. Obiectivul pare unul dificil de realizat, având în vedere că ”roș-albii” s-au salvat la limită de la retrogradare în sezonul recent încheiat.

„Vom lupta pentru play-off. Știu că sună ambițios pentru că plecăm dintr-un moment în care avem foarte mult de reconstruit, dar cred că Dinamo trebuie să-și propună ținte ambițioase pe care să le și realizeze. 

Asta e dorința noastră astăzi, țintim să fim în play-off și toată lumea trebuie să depună eforturi în direcția asta”, a spus Eugen Voicu, la Radio Dinamo 1948.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!